.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?

Керівник  окупаційної адміністрації РФ в Криму Сергій Аксьонов заявив, що президент Володимир Зеленський та його дружина Олена досі є власниками нерухомості в Криму і сплачують комунальні платежі.

Про це путінський гауляйтер Аксьонов заявив в інтерв’ю телеканалу «Росія24», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«До речі, пан Зеленський і його дружина й досі є власниками нерухомості на території Республіки Крим. Заборгованості з комунальних платежів немає. Значить, окупантам, в лапках, він платить все активно, спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить. Тримає, ймовірно, на випадок, якщо доведеться політичного притулку просити у нас».

У 2019 році стало відомо, що Олена Зеленська у 2013 році купила елітну квартиру в ЖК «Імператор» у Лівадії менш ніж за половину ринкової вартості в екс-нардепа, олігарха Олександра Буряка.

У штабі Зеленського запевнили, що житло було придбане за ринковою ціною і відзначили, що Зеленські скористаються квартирою «тільки після обов’язкового повернення Криму до України». Про плани продажу квартири в заяві не згадується.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов