.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Іванющенко Юрій

«Юра Єнакієвський» визнав, що «настучав» на журналістів у прокуратуру

Депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко звернувся до прокуратури у зв’язку з появою «фальшивого документа», який зачіпає його ім’я.

Як повідомляє його прес-служба, таким чином депутат прокоментував інформацію про те, що представники прокуратури дзвонять у редакції окремих інтернет-видань з приводу матеріалів про Іванющенка, відомого як «Юра Єнакієвський».

«У ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що прокуратура викликає журналістів низки видань на співбесіди на…моє прохання. Таким чином, робиться висновок про те, що я — через силові органи — намагаюся чинити тиск на національні мас-медіа», — зазначив він.

«Я дійсно звернувся до Генпрокуратури як народний депутат у зв’язку з появою в публічному обговоренні відверто фальшивого «документу», який так чи інакше, зачіпає моє ім’я», — заявив Іванющенко.

За словами регіонала, «цей «документ», безсумнівно, містить в собі образливу вигадку» і суттєво б’є по його репутації.

«Єдиний, на мій погляд, коректний формат поведінки в даній ситуації — це проведення офіційного розслідування — хто, навіщо, чому створив цю «фальшивку» і розповсюдив її», — зазначив він.

За словами Іванющенка, він «попросив прокурату розібратися винятково в тому, як цей фальшивий документ був зроблений, де саме і для яких цілей».

«Безумовно, ніяких дій стосовно тих чи інших журналістів, незалежно від їхніх особистих оцінок і думок, я в даному випадку не вчиняв і не вчиняю…Думаю, підробкою «документів» займаються зовсім інші люди і зовсім з іншим цілями», — заявив депутат.

«Журналісти, які так чи інакше згадуються в цій історії, всього лише були використані у свою чергу для легалізації фальшивого документа. Але мене цікавлять саме виробники і замовники всього цього», — зазначив він.

«На мій погляд, все це нагадує ретельно продуману кампанію з дискредитації, яка переслідує цілком конкретні бізнес-цілі і яка також вимагає адекватної юридичної оцінки», — вважає Іванющенко.

Крім того, депутат заявив: «Якщо у мене виникне потреба щось довести або спростувати, то робити це я маю намір виключно у відкритому судовому процесі. Тут або за кордоном. Залежно від місця заподіяння шкоди мені некоректними інформаційними публікаціями».

«Пропоную перестати згадувати моє ім’я в прив’язці до дій слідчих прокуратури. Я вважаю за краще діяти строго в рамках законних процедур, чудово розуміючи ту суспільну увагу, яка сьогодні є до тих чи інших моїх кроків», — зазначив він.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Герой нашего времени. Почему #Порошенко до сих пор не наградил Юрия Иванющенко. Расследование
  • Мафіозі Іванющенко програв суд нардепу Лещенку
  • Юрій Іванющенко має «кишенькову суддю» Ірину Литвинову, що веде його справи, — Сергій Лещенко
  • #Порошенко наказав припинити розшук організатора вбивств на Майдані Юрія Іванющенка. Подробиці
  • Журналісти знайшли активних юзерів офшорів серед друзів Януковича. Розслідування. Прізвища
  • Судья Чаус отменил розыск мафиози-регионала Юрия Иванющенко. Подробности
  • Знайдено «нове Межигір'я» Юри Єнакіївського. Відео
  • Иванющенко и Аврамов заметают следы. Расследование
  • Генпрокуратура виписала індульгенцію для Юри Єнакіївського (Іванющенко)
  • Имение Юры Енакиевского в Конче-Заспе почти достроено по-новому. Фото
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов