.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гладчук Вадим

11 листопада суд розглядатиме ліквідацію райрад в Києві. Судді Літвіновій заявлено відвід

11 листопада 2010 року о 10:00 в Окружному адміністративному суді міста Києва (вул. Хрещатик, 10, 3 поверх, каб. № 5) продовжиться судовий процес за позовом політичної партії «Партія Народний порядок» до Київської міської ради щодо визнання відсутності компетенції ліквідувати районні у місті Києві ради.

Справу розглядатиме колегія з трьох суддів. Як стало відомо, Партія Народний порядок заявила відвід головуючий судді Літвіновій А. В.

— Ми заперечуємо проти махінацій судді, яка влаштувала багатомісячну тяганину із розглядом справи, навмисно провокувала пропуск засідань представником позивача, необгрунтовано відмовила зі сміхотворних причин у задоволенні правомірного клопотання про забезпечення позову, внаслідок чого кияни остаточно втратили право обирати та бути обраними до районних рад. Я вже не кажу про те, що це клопотання було розглянуто несвоєчасно! Після цього, остаточно знахабнівши, ця посадова особа протиправно відмовила у прийнятті заяви про зміну позовних вимог, — обурюється представник ПНП Юрій Шеляженко, — На мою думку, всі ці демарші викликають сумнів у неупередженості судді.

Голова секретаріату Київської організації Партії Народний порядок, редактор опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org Вадим Гладчук вважає, що партія регіонів ліквідувала районні ради в Києві, бо більшість киян ніколи не проголосують за цю партію: «Янукович не виконує свої передвибочі обіцянки щодо тарифів, соціального захисту, пенсійного забезпечення, податкових канікул для підприємців, підвищено вартість проїзду у київському метро. Тому перспективи його партії на місцевих виборах в Києві незначні. А фальсифікувати вибори в столиці, під боком у представництв ОБСЄ і ООН, якось незручно. От і вирішили скористатись адмінресурсом по-іншому: щоб усунути киян від влади та поставити на чолі міської адміністрації свою маріонетку, ліквідували районні ради».

«Ніхто не може за киян вирішувати, розформовувати районні ради чи ні, а будь-які спроби обмежити участь громадян у процесі прийняття рішень завжди призводять до негативних наслідків», — заявив журналістам голова політичної ради «Партії Народний порядок» Андрій Древицький.

PNP pres 6-09-2010

На фото учасники прес-конференції «Партія Народний порядок оскаржила до суду ліквідацію районних рад у місті Києві»: Юрій Шеляженко, Андрій Древицький та Вадим Гладчук

 

Ольга Раскіна

 

Читайте також:

Адміністративна реформа по-київські: зразок для тоталітарного майбутнього України?

Столиця Януковича

Зміни до закону про Київ не наділяють Київраду правом на ліквідацію райрад

Коаліція Януковича позбавила киян права керувати своїм містом

ЦЕ ЦІКАВО

  • COVID-19? У середині березня я почав хворіти на «чудну хворобу», — Гладчук
  • Гладчук: я вимагаю політичної відповідальності Зеленського та його слуг за брехню, зраду, корупцію, узурпацію влади, обмеження свободи слова та руйнування нашої Української держави
  • Зеленский відцензурував Гімн України, — розслідування
  • Редактор Спротиву Гладчук балотується у народні депутати по 223 виборчому округу (Київ, Шевченківський район). Фото
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Гладчук закликає Зеленського підписати указ про кастрацію депутатів, які голосували за тоталітарні закони
  • Гладчук знайшов для Зеленского 3 фото на тему значення парадів
  • Окупанти не виконують домовленості з Зеленським і не відводять свої війська від Станиці Луганської
  • Редактор sprotiv.org Гладчук закликав генерала Козловського не перетворюватися на генерала Пукача
  • #Київпрайд: Кохайтеся, чорнобриві, Та не з москалями, — Т.Г. Шевченко
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов