.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича

Заступник керівника Офісу президента Олег Татаров у розпал Революції гідності отримав звання «Заслужений юрист України» від Віктора Януковича за особистим поданням на той час міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться програмі «Схеми» з посиланням на відповідний нагородний лист.

Татарова нагородили «за впровадження в життя рішень президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів, спрямовуючи зусилля підлеглих працівників на посилення боротьби зі злочинністю та зміцнення правопорядку в державі».

На момент нагородження Татаров був заступником керівника Головного слідчого управління МВС. Журналісти відзначають, що він регулярно публічно коментував події на Майдані, розповсюджуючи звинувачення на адресу активістів.

Захарченко у своєму поданні від 16 грудня 2013 року писав, що Татаров заслуговує на таке звання за «вагомий внесок у справу розбудови правової держави, боротьбу зі злочинністю, умілу організацію роботи підрозділів внутрішніх справ із забезпечення захисту прав і свобод громадян, правопорядку».

Звання «заслуженого юриста» Татаров отримав указом Віктора Януковича від 22 січня 2014 року.

«Схеми» звернулися до заступника керівника офісу президента по коментар з цього приводу.

Видання нагадує, що Татаров – колишній посадовець МВС. Під час Революції гідності він обіймав посаду заступника керівника Головного слідчого управління МВС – керівника управління з організації контролю за розслідуванням злочинів. Татаров був публічною особою з боку міліції, на брифінгах повідомляв про затримання учасників протесту та висував їм ультиматуми.

У серпні 2020 року президент Володимир Зеленський призначив Татарова заступником керівника Офісу президента України, який відповідає за правоохоронний напрямок.

  • 1 грудня 2020 року стало відомо, що НАБУ розслідує справу стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Вона стосується можливої причетності Татарова до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.
  • 14 грудня 2020 року Печерський суд ухвалив передати справу, в якій фігурує Татаров, від НАБУ до Держбюро розслідувань. У НАБУ на це відповіли, що такі рішення суперечать закону.
  • 18 грудня 2020 року в.о. керівника САП Максим Грищук підписав підозру Татарову.  Її планували вручити 18 грудня. Детективи НАБУ також отримали право на затримання Татарова і проведення обшуків в Офісі президента і за місцем проживання Татарова.
  • 21 грудня 2020 року радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Татаров написав заяву про призупинення своїх службових обов’язків.
  • 30 грудня 2020 року Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання Офісу генпрокурора і не став обирати запобіжний захід Татарову, підозрюваному у причетності до фальсифікації експертизи у справі екснардепа та забудовника Максима Микитася.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов