.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

Президент-смерть, — так називатимуть Зеленського нащадки тих, хто вижив в Україні від епідемії коронавірусу?

Президент-смерть, — так називатимуть Зеленського нащадки тих, хто вижив в Україні від епідемії коронавірусу ?

Коли у 2019 році на 5 році війни з РФ за Донбас зелохторат голосував за коміка та проросійського баригу Зеленського я застерігав виборців від цього вибору. Це теж саме, що у крісло пілота літака посадити сантехніка, а потім вірити, що лишишся живим.

Тепер ми пожинаємо наслідки. Зрадництво, некомпетентність, корумпованість та халатність цих слуг зашкалює.

Зупинюсь на санітарно-епідеміологічніих заходах направлених на зупинення поширення коронавірусу.

Одна з останніх новин — у МОЗ відмовляються не лише від карантину для тих хто прибув з Китаю, розселивши у санаторії, але і від збільшення строків обсервації.

https://sprotiv.org/70714

Але 22 лютого влада китайської провінції Хубей заявила, що інкубаційний період коронавірусу Covid-19 може бути набагато довшим за 14 днів. Так, у 70-річного жителя симптоми захворювання з’явилися тільки через 27 днів після зараження.

З кожним днем смертельний вірус підбирається до України ближче! Вже у Польщі зафіксований перший випадок захворювання у жінки, що повернулася з Риму:
https://m.telewizjarepublika.pl/bielsko-biala-kobieta-wrocila-z-rzymu-ma-objawy-koronawirusa,91844.html

Водночас «Пасажирів літака, який вночі прилетів до Києва з Рима, вибірково перевірили на наявність ознак ГРВІ»:
https://www.5.ua/suspilstvo/koronavirus-v-italii-pasazhyriv-iaki-pryletily-z-ryma-do-kyieva-vybirkovo-pereviryly-208976.html
ВИБІРКОВО!

Не поможе зупинити поширення інфекції і термометрія. Міністр охорони здоров’я Китаю Ма Сяовей у коментарі журналістам заявив, що новий коронавірус заразний в інкубаційному період, тобто до появи перших симптомів: https://www.bbc.com/news/world-asia-china-51254523

Лише карантин в інфекційних лікарнях, обладнаних спеціальними боксами, дає шанс зменшити швидкість поширення смертельної хвороби. Але ЗЕвлада цього не робить!

Людство має виграти час, поки науковці шукають вакцину від цієї хвороби.

На лікування одного пацієнта з короновірусом у Китаї витрачають 400000 юанів (приблизно 56880 доларів США). Усі хворі на коронавірус лікуються за рахунок держави.
За кордоном з лікарень виписали понад 27 тисяч осіб, які перехворіли на коронавірус. Померли від ускладнень, спричинених захворюванням, 2 699 осіб. Кожна десята людина помирає при найвищому рівні медичного обслуговування!

56880 доларів США у Китаї на кожного пацієнта. Спитайте у Скарлецької скільки «зелена пліснява» виділить на кожного українця?

Нам ЗЕвлада пропонує щоденне відеоселфі від міністеркині замість профілактики й лікування.

Взагалі, думаю у нас такі діагноз «короновірусна пневмонія» не скоро ставитимуть, а інформацію про хворих та померлих приховуватимуть до останнього. Не дарма цей режим так прагне ввести політичну цензуру та блокувати поширення суспільно важливої інформації за російським сценарієм:

Це обмеження свободи слова, — заява журналістів та медійників щодо диктаторського законопроєкту Бородянського про дезінформацію

Україна — моя країна. І не хочу, щоб Зеленський разом з російськими окупантами, нищив нашу незалежну та суверенну державу.
Робіть репост, якщо підтримуєте вимогу оголошення імпічменту зраднику Зеленському.
Слава Україні!

Вадим Гладчук, фейсбук

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов