.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гладчук Вадим

Редактор sprotiv.org Вадим Гладчук вимагає захисту персональних даних у Бобриці

На фото Гладчук показує скільки Король та його посіпаки накрали піску у Бобриці

На фото Гладчук показує скільки Король та його посіпаки накрали піску у Бобриці

 

Журналіст і громадський діяч Вадим Гладчук звернувся до Бобрицької сільської ради з вимогою надати йому усі персональні дані про нього для перевірки достовірності, повідомляє Український інформаційний портал.

«Я обурений тим, що Бобрицька сільська рада займається збиранням персональних даних про мене без мого дозволу та при цьому вдається до протиправних фальсифікацій, порушуючи мої конституційні права на недоторканність приватного життя та захист приватної власності» — підкреслюється у запиті.

Як раніше повідомлялося, сільським головою Олександром Королем навпроти недобудованої дачі Гладчука у Бобриці з метою незаконного стеження за ним було встановлено відеокамеру. З мотивів помсти за активну громадянську позицію Король погрожує Гладчуку відключити будівництво від електрики. Окрім того, дільничний поліцейський Мельник приходив до сусідів Гладчука і розпитував їх про його приватне життя та намагався витягнути з них будь-яку негативну інформацію.

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» суб’єкт персональних даних має право: на доступ до своїх персональних даних; пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

Редактор часопису sprotiv.org Гладчук також попередив сільраду про відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту персональних даних, передбачену ст. 188-39 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Позов Гладчука до Зеленського про визнання протиправним та нечинним указу № 303/2019 від 21.05.2019 «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів»
  • Вівці та собака. Байка про гібрідні вибори в Україні
  • «Русская весна 2.0». Вся #Україна у небезпеці
  • Парламентське регентство для Зеленского
  • Заява Гладчука про вчинене кримінальне правопорушення Зеленським за статтею 159 ККУ Порушення таємниці голосування
  • #Зеленский у день виборів вчинив злочин — порушив таємницю голосування. Фото
  • #Зеленский у день виборів вчинив злочин — порушив таємницю голосування. Фото
  • Наш бюлетень завтра — наш гарматний постріл по ворогам України
  • В СБУ зареєстровано заяву про державну зраду Зеленського, — Вадим Гладчук
  • Заява Гладчука про вчинене кримінальне правопорушення Зеленським за ст. 111 державна зрада
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов