.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Відео

Урок гарних манер Януковичу – від Барака Обами. Відео

Віднедавна Віктор Янукович у нас – особа не лише недоторкана, але і нефотографована.

За останній місяць Управління державної охорони двічі створювало перешкоди журналістам «Української правди», коли ті намагалися сфотографувати кортеж Януковича.

Один раз представник Управління державної охорони погрожував нашому журналісту розбити камеру, другий – просто затулив об’єктив, навіть не попередивши, чому вважає цю зйомку забороненою. Жоден з них навіть не представився.

Обидва співробітники не покарані, як і не покарано іншого тіло охоронця Януковича, який застосував силу до Сергія Андрушка з СТБ.

Якось Ганна Герман на чергові докори про безчинствах охорони Януковича заявила, що і президента Обаму теж щільно охороняють, тому ми повинні терпимо ставитися до фобії Віктор Федоровича.

«Усі президенти світу мають дуже потужну й сувору охорону. У тому числі й президент Обама – у нього теж дуже сувора охорона. В охорони є свої інструкції, правила безпеки, і президент не може отут диктувати свої умови. Це стосується й кортежу, і охорони. Повірте, це важко постійно жити з охороною, але є речі, яким потрібно підкоритися», – пояснила Герман.

Вчора я випадково, гуляючи Нью-Йорком, мав нагоду бачити, як їздить Обама на території своєї держави.

Американський президент приїхав на Манхеттен, щоб вшанувати жертв теракту 11 вересня. Заради чистости експерименту я зробив те, що в Києві віднедавна заборонено.
[youtube]qFNONm3zfjk&feature[/youtube]

При цьому вагу Обами і Януковича, їхній вплив на світову економіку та політику, рівень загрози для першого і для другого навіть неможливо порівняти.

У США декілька президентів були вбиті прямо на посаді, тоді як в Україні єдиним замахом на найвищих посадовців був «яєчний теракт» у Івано-Франківську, який погрузив у «колаптоїдний стан» тодішнього прем’єр-міністра.

Obama_mashina

Отже, знімати кортеж Обами ніхто не заважав – ні мені, ні решті пішоходів. Попри заходи безпеки, які посилені по всій країні після вбивства Бін Ладена.

Але рух для Обами було перекрито в одному напрямку – це видно на відео – на відміну від Януковича, для якого перекривають всі під’їздні дороги та навіть двори.

А людей не зганяли з тротуару, хоча Обама проїжджав у двох метрах від них. Уявляєте, ці пішоходи теж знімали свого президента, і ніхто з поліцейських навіть не погрожував розбити їм камеру!

Звичайно, американським спецслужбам до українських тілоохоронців Януковича ще рости і рости.

А дискутувати з Ганною Герман – це справжнє задоволення, бо її аргументи не витримують критики та перевірки практикою.

Сергій Лещенко, «Українська правда»

ЦЕ ЦІКАВО

  • Власова — Ляшку: «Свого часу ви когось у зад цілували». Відео
  • Американцев попросили отправить Кивалова в Гуантанамо. Фото. Видео
  • У Львові комуняки влаштували стрілянину. Фото. Відео
  • Урок гарних манер Януковичу – від Барака Обами. Відео
  • Пасхальное богослужение в Болграде было с фейерверком. Фоторепортаж. Видео
  • ОПГ «Чепчиков» или вся власть – судимым!
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов