.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гладчук Вадим

УВАГА, КОНКУРС! Вигадай найкращу байку про Вадима Гладчука!

gladchuk-did-moroz1

1500, 1000 і 500 гривень отримають троє переможців конкурсу байок про відомого опозиційного журналіста і політика, неодноразового кандидата на посаду Київського міського голови, редактора опозиційного Інтернет-видання Sprotiv.org Вадима Гладчука.

— Я вирішив провести такий конкурс, бо стало вже нудно читати про себе в Інтернеті одну й ту ж саму брехню, — каже Гладчук, — Після моїх гострих публікацій чи передруку на шпальтах Sprotiv.org якогось компромату на чергового бютівського мафіозі, як правило, одразу на поштову скриньку надходить пропозиція зняти статтю за гроші, а у разі незгоди лунають погрози та шантаж.

Ось зараз проти мене ведуть інформаційну війну тролі-найманці депутата Олександра Прогнімака. Хоча це занадто гучно – називати словом «війна» якесь гавкання під парканом. Спочатку я приколювався, але потім побрехеньки почали повторюватися і повторюватися десятки разів. Таке враження, що вся фантазія у авторів закінчилася й вони не можуть вигадати нічого нового. А де креатив? Де драйв? Де скан марсіянського паспорта Гладчука? Де відомості про видачу зарплати Гладчуку в Тендерній палаті? Де список нєвінно убієнних Гладчуком малюків? Де нотаріально завірені копії шифровок з ЦРУ майору Гладчуку?

Оскільки найманці депутата Прогнімака показали явну недостатність фантазії, публікуючи одні й ті ж побрехеньки на десятках сайтів, Вадим Гладчук вирішив допомогти їм – мобілізувати народну творчість.

— Щоб отримати приз, напишіть про мене веселу, креативну байку. Замість байки може бути стаття, але цікава та достовірна. Гладчук може не бути позитивним героєм вашого твору, проте він має бути головним героєм, — пояснив журналістам з посмішкою ініціатор конкурсу та, за сумісництвом, голова журі.

Кожен учасник конкурсу повинен написати художній або публіцистичний твір про Вадима Гладчука обсягом до 5 тисяч знаків і до 10 ілюстрацій та надіслати його за адресою: [email protected]

Твори будуть розміщені у спеціальній рубриці «Байки про Гладчука» на сторінках опозиційного Інтернет-видання «Громадський спротив України».

Роботи будуть оцінюватись за 12-бальною шкалою, причому не більш ніж 7 балів за зміст байки і не більш ніж 5 балів за републікації в Інтернеті, з урахуванням кількості та якості лінків (що визначається такими показниками, як: авторитетність та відвідуваність сайту, кількість переглядів та/або коментарів, індексація байки пошуковими системами тощо).

Крайній строк подачі робіт на конкурс – до 20 березня 2010 року.

Оголошення результатів та нагородження переможців відбудеться у День Сміху – 1 квітня 2010 року.

Нижче надаємо заголовки з довгого списку байок, наклепів та брехливої інформації про Вадима Гладчука вже опублікованих у мережі Інтернет бандою депутата Прогнімака: «Вадим Гладчук замешан в скандале педофилов», «Продажный Гладчук за 100 долларов сорвал митинг обманутых киевлян», «Гладчук – досье вымогателя, схемы шантажа», «Гладчук добился увольнения крупного »коррупционера», «Сенсация! У Вадима Гладчука судороги!», «Гладчук попал в „ОХМАДЕТ“ с судорогами из-за мании преследования», «Психические болезни и паранойя интернет-маньяка, вымогателя Гладчука (ДОКУМЕНТЫ) «, «Вадим Гладчук – обыкновенное ничто, или Комплекс мелкого пакостника», «Гладчук: «Меня использовали как проститутку», «Шантажиста Гладчука насиловал ректор-педофил Михайлов?», «ШОК! Пять кавказцев насиловали Гладчука», «Коррупционер Гладчук убивает столичные ЖЕКи. Куда девать мусор?», «Интернет-маньяк и шантажист Вадим Гладчук: технология заработка на сайте sprotiv.org, nacburo.org и grivna.eu».

 

Sprotiv.org

ЦЕ ЦІКАВО

  • COVID-19? У середині березня я почав хворіти на «чудну хворобу», — Гладчук
  • Гладчук: я вимагаю політичної відповідальності Зеленського та його слуг за брехню, зраду, корупцію, узурпацію влади, обмеження свободи слова та руйнування нашої Української держави
  • Зеленский відцензурував Гімн України, — розслідування
  • Редактор Спротиву Гладчук балотується у народні депутати по 223 виборчому округу (Київ, Шевченківський район). Фото
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Гладчук закликає Зеленського підписати указ про кастрацію депутатів, які голосували за тоталітарні закони
  • Гладчук знайшов для Зеленского 3 фото на тему значення парадів
  • Окупанти не виконують домовленості з Зеленським і не відводять свої війська від Станиці Луганської
  • Редактор sprotiv.org Гладчук закликав генерала Козловського не перетворюватися на генерала Пукача
  • #Київпрайд: Кохайтеся, чорнобриві, Та не з москалями, — Т.Г. Шевченко
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов