.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бобов Геннадій

Нардепа Бобова з трибуни Ради звинуватили у замовному вбивстві

bobov-genadyi2

 

Народний депутат з групи «Відродження» Геннадій Бобов «замовив убивство» одного з «євромайданівців».

Про це в компанії депутатів від «Свободи» та деяких інших колег заявив з трибуни парламенту народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Хочу звернути увагу на збірку поезій Василя Сергієнка. Замовник його вбивства сидить тут, поруч з нами. Зранку в Раді був плакат, з якого ми зверталися до генпрокурора, щоб звернути увагу: вбивця сидить у цій залі, і роздали кожному з вас збірку поезій Сергієнка. Тут, серед нас депутат Бобов, котрого правоохоронні органи Черкащині вважають замовним вбивства – це наша з вами відповідальність», — сказав Луценко.

Нагадаємо, що Бобов відомий тим, що був пійманий на несплаті податків, але заплатив мільйон і таким чином уникнув кримінальної відповідальності.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Нардеп, екс-регіонал Геннадій Бобов пив горілку під час прийняття держбюджету-2017. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов