.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Вінник Іван

У Пашинського відмовились розривати дипломатичні стосунки з РФ

zrada-peremoga1

 

Оборонний комітет ВР відмовивсь включати положення про розрив дипвідносин з РФ до закону про реінтеграцію Донбасу, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Члени очолюваного Сергієм Пашинським оборонного комітету ВР вирішили не вносити до законопроекту щодо реінтеграцію Донбасу пункт про розрив дипломатичних відносин з Росією.

Про це заявив журналістам 14 листопада 2017 року автор цієї ініціативи, нардеп від БПП Іван Вінник – «Ми консенсусно погодили, що це – повноваження виключно виконавчої гілки влади».

При цьому він наголосив: іншою причиною такого кроку комітету став той факт, що виконавча влада «і так матиме розриватиме дипвідносини з Росією після набуття чинності законом про деокупацію, оскільки він «надає РФ статус агресора».

ЦЕ ЦІКАВО

  • У Пашинського відмовились розривати дипломатичні стосунки з РФ
  • Депутата Винника из БПП обвинили в политической коррупции
  • Суд обязал нардепа из БПП Ивана Винника вернуть 335 миллионов гривень долга
  • Нардеп Вінник з блоку Порошенка від боргів ховається у Верховній Раді
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов