.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

вибори

На каналі Коломойського бунт проти Зеленського. Колаж

zel-1plus1-500x500

 

Ведуча та кореспондент ТСН після вчорашнього випуску «Права на владу» публічно висловили свою підтримку Петру Порошенку, повідомляє sprotiv.org.

Ведуча нічного випуску ТСН (телеканал 1+1) Юлія Бориско відкрито висловилась на підтримку Петра Порошенка. До цього її спонукав вчорашній ефір ток-шоу «Право на владу», на якому був присутній президент, а його суперник на виборах Володимир Зеленський долучився по телефону.

«І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП (Петра Порошенка – ред.) вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати», — написала ведуча телеканалу, який підтримує Володимира Зеленського.

Її пост в Facebook «лайкнули» десятки тисяч читачів, має 3,5 тис. поширень та майже 800 коментарів.

Свою підтримку Петру Порошенка після вчорашнього ефіру висловила також і Наталія Фібриг, кореспондент ТСН в Німеччині. Вона порівняла Зеленського з гопником, а також зізналась, що в першому турі голосувала за діючого президента.

«Фейеричний гопо-перформанс від Зеленського дозволить мені проголосувати за Порошенка із значно більш легким серцем, ніж це було в першому турі», — написала Фібриг в Facebook.

11 квітня в студію «Право на владу» несподівано з’явився Петро Порошенко і закликав Зеленського також з’явитись в прямий ефір. Як з’ясувалось, Зеленський в цей час вже був у Франції і зв’язався зі студією по телефону.

Володимир Зеленський та чинний президент України Петро Порошенко посперечались у прямому ефірі телеканалу «1+1» через майбутні дебати.Після словесної перепалки шоумен кинув слухавку. Власне така поведінка Зеленського викликала багато критики.

Після цього Олександр Ткаченко, гендиректор групи «1+1 media», яка належить Ігорю Коломойському, заявив, що телеканал збирається подати до суду на чинного президента Порошенка. Причиною позову він назвав звинувачення на адресу каналу та випадок коли Порошенко «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави».

ЦЕ ЦІКАВО

  • Айвазовська з Опори розкритикувала Виборчий кодекс
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Партія “Опозиційна платформа — За життя” прагне збільшення впливу РФ, — аналіз виборчої програми . Розслідування
  • ЦВК визнала окуповану росією Абхазію, зареєструваши Вахтанга Убірію? Фото
  • В случае реванша пророссийских сил на выборах в Раду РФ получит возможность менять законы Украины
  • Сергій Рудик зібрав депутатів-мажоритарників на термінову нараду проти узурпації влади за закритими партсписками. Відео
  • Вівці та собака. Байка про гібрідні вибори в Україні
  • Взломанные электронные письма указывают, что Зеленского финансирует Россия, — Newsweek
  • Підтримати #Порошенко не з любови до Порошенка, а з любови до України
  • Чому в Україні відбуваються не вибори, а повзучий державний переворот. Розслідування
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов