.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Спалено членами організації «С14» ромський табір: тікаючи, люди залишили дитячий одяг та їжу

spaliti1

 

Прес-служба поліції Києва зазначила, що повідомлень про спалений табір не надходило, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На місці спаленого 21 квітня 2018 року, членами радикальної націоналістичної організації «С14» табору ромів на Лисій горі у Києві нині попіл, сміття та залишки дитячого одягу і продуктів. Фотографії погрому опубліковані на сайті Громадського радіо.

Про стан спаленого табору Громадському радіо з місця подій розповів журналіст Євген Савватєєв. «Зараз на місці табору сліди вугілля, гару. Видно, що частину палаток спалили. Лежить сміття, дитячий одяг, — розповідає Євген Савватєєв. — Схоже, що люди, які жили в цьому таборі, були змушені тікати, і навіть не забрали найнеобхідніших речей».

Журналіст розповідає, що у таборі було близько 15 шалашів, в кожному мешкала ромська родина. Роми, котрі тут жили, приїхали в Київ на заробітки із Закарпаття. Зв’язатися з ними поки що не вдалося, зазначає Євген Савватєєв.

У прес-службі поліції Києва Громадському радіо сказали, що ніяких повідомлень про спалений табір не надходило. Як поліція реагуватиме на цю акцію, відповідати відмовилися.

Нагадаємо, один з представників організації «С14», котрі розібрали та спалили табір ромів, Сергій Мазур анонсував повторення подібних набігів наступного тижня.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов