.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Баканов Іван

#Зрада СБУ Баканова затримала Андрія Байдалу, якого рашисти звинувачують у вбивстві путінського терориста Захарченка

Служба безпеки України затримала колишнього співробітника правоохоронних органів Андрія Байдалу, якого бойовики звинуватили у вбивстві ватажка так званої «ДНР» Олександра Захарченко.

Про це йдеться на сайті РБК-Україна з посиланням на відповідь на запит до СБУ, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Слідчими органів безпеки повідомлено про підозру запитуваному громадянину (Байдалі – ред.) у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 28 і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, вчинене групою осіб) ККУ, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою».

В СБУ «Українській правді» також підтвердили факт затримання, але подробиць не повідомили.

«РБК-Україна» також повідомляє, що у співробітників розвідки Міноборони 8 липня пройшли обшуки.

  • У червні 2019 року російські ЗМІ поширили інформацію про те, що бойовики так званої «Донецької народної республіки» назвали організаторами вбивства свого ватажка Олександра Захарченка агентів нібито під керівництвом співробітника департаменту контррозвідки СБУ Андрія Байдали.
  • Захарченко загинув 31 серпня 2018 року внаслідок вибуху у ресторані у центрі Донецька. У «ДНР» заявили, що внаслідок вибуху загинули двоє людей, дев’ять – постраждали.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Почему Баканов переплюнет Берию. Расследование
  • #Зеленский призначив голову партії «Слуги народу» заступником глави СБУ
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов