.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

Зеленський знову порушив закон, — люстровані посадовці часів Януковича та спільники Азарова отримали високі посади. Відео

Президент Володимир Зеленський призначив у владу низку посадовців з уряду Миколи Азарова, які потрапляють під дію закону України «Про очищення влади» (люстрацію) і які перебували разом з Андрієм Богданом (нинішнім керівником офісу президента) у складі урядової делегації на чолі з прем’єром Азаровим до Санкт-Петербурга. Візит відбувся в переддень зупинки євроінтеграції, що дало старт Революції гідності, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться у репортажі програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу «UA:Перший»).

Йдеться про чиновників, які разом із чинним головою ОП Андрієм Богданом у листопаді 2013 року літали до Росії на перемовини разом із Азаровим: Руслан Демченко, Сергій Камишев, Інна Ємельянова та Володимир Єльченко.

Їх поїздка до Санкт-Петербурга відбулась 19-20 листопада, після чого Кабмін вирішив зупинити євроінтеграцію.

Нині, всі вони займають високі посади – керівника ОП, послів, радника та члена президентської комісії.

Камишева Зеленський у грудні призначив надзвичайним і повноважним послом у Китаї.

Ємельянову, заступницю міністра юстиції за Януковича, у серпні президент увів до комісії з правової реформи. Там вона стала заступницею голови робочої групи з питань розвитку законодавства про організацію судової влади та здійснення правосуддя.

Руслан Демченко у 2013 був першим заступником міністра закордонних справ. Пізніше п’ятий президент Петро Порошенко взяв його у радники. Нині він став радником Зеленського.

Єльченко, який за часів Порошенка був постійний представником України при ООН, у грудні минулого року призначений надзвичайним і повноважним послом України в США.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов