.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Дубневич Ярослав

Комітет парламенту підтримав зняття недоторканності з мафіозі-нардепа Дубневича

Регламентний комітет Верховної Ради 30 жовтня 2019 року підтримав подання генпрокурора Руслана Рябошапки щодо зняття недоторканності, затримання та арешту народного депутата Ярослава Дубневича.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Тепер за зняття недоторканності з Ярослава Дубневича повинна проголосувати Верховна Рада.

Також на засіданні був присутній керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Напередодні Генпрокуратура повідомила, що детективи НАБУ зібрали «достатньо доказів для повідомлення народному депутату про підозру». Руслан Рябошапка подав подання про зняття з недоторканності й арешт Ярослава Дубневича 17 жовтня.

Як стверджують детективи, будучі народним депутатом восьмого скликання і головою Комітету Верховної Ради з питань транспорту, Дубневич разом зі спільниками розробив схему завищення ціни на деталі для «Укрзалізниці». Його дії, ймовірно, спричинили збитки у розмірі понад 93 мільйонів гривень.

НАБУ та СБУ розслідує кілька кримінальних справ, у яких фігурують посадові особи «Укрзалізниці» і компанії братів Дубневичів. Зокрема, детективи розслідують ймовірне розкрадання газу на понад 1,4 мільярда гривень.

Також у січні 2019 року НАБУ повідомило сімом особам про підозру в заволодінні 93,3 мільйона гривень «Укрзалізниці». А 21 лютого детективи НАБУ в аеропорту «Бориспіль» затримали помічника Дубневича і екс-першого заступника керівника філії «Центр забезпечення виробництва» «Укрзалізниці» Едуарда Пушкаренка за підозрою у розкраданні коштів.

ЦЕ ЦІКАВО

  • НАЗК викрило нардепів Дмитра Святаша та Ярослава Дубневича у конфлікті інтересів
  • НАБУ викрило 1,5-мільярдну корупційну схему компаній братів Дубневичів з БПП. Подробиці
  • За схемою Онищенка «нагріли» державу 1,43 млрд гривень: НАБУ взялося за братів Дубневичів
  • НАБУ та Генпрокуратура не розслідують незаконне збагачення братів Дубневичів, покривають корупцію на Укрзалізниці. Відео
  • У братів Дубневичів з БПП на двох — 700 мільйонів готівкою та 409 об‘єктів нерухомого майна
  • Офшорний скандал: брати Дубневичі активно інвестують на Кіпрі. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов