.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бахматюк Олег

Агрохолдинг «Авангард» Олега Бахматюка збільшив збиток втричі

 

 

Агрохолдинг «Авангард», найбільший виробник яєць в Україні, в січні-червні 2019 року отримав чистий збиток у розмірі 110,89 млн доларів, що в 3,1 рази перевищує показник за аналогічний період 2018 року.

Про це йдеться в звіті компанії, оприлюдненому на сайті Лондонської біржі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Згідно зі звітом, консолідована виручка зросла на 24,6% — до 84,78 млн доларів, валовий збиток — в 14 разів, до 65,1 млн доларів.

Експортна виручка за звітний період збільшилася в 1,6 рази — до 44,8 млн доларів, а її частка становила 53% від консолідованої виручки компанії.

Виробництво яєць в першому півріччі становило 1,78 млрд штук, що на 44% більше, ніж за аналогічний період 2018 року, їх продажі зросли в 1,9 рази — до 1,59 млрд штук, експорт — у 2,6 рази, до 785 млн штук.

Станом на 30 червня загальне поголів’я птиці становило 16,0 млн, що на 15% більше в порівнянні з аналогічною датою минулого року. Кількість курей-несучок становила 11,2 млн (на 35% більше).

Агрохолдингу належить 19 птахофабрик, 10 ферм з вирощування курей-несучок, 3 інкубатора, шість комбікормових заводів, три елеватори, завод з виробництва яєчних продуктів «Імперово Фудз».

Компанія експортує свою продукцію на ринки Близького Сходу, Африки, Азії, СНД та ЄС. Акції «Авангарду» у формі глобальних депозитарних розписок торгуються на Лондонській фондовій біржі з травня 2010 року.

Власником агрохолдингу є бізнесмен Олег Бахматюк.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Мафіозі Олегу Бахматюку загрожує у США кримінальна справа про шахрайство на 1 мільярд доларів
  • НАБУ взялось за семерых подельников яичного мафиози Бахматюка по делу «ВиЭйБи Банка»
  • Справа мафіозі Олега Бахматюка: четверо адвокатів його сестри Наталії Василюк систематично не з'являються на судові засідання
  • Нацбанк oтcудил у кoмпaнии мошенника Бaxмaтюкa нeдвижимocть в Ивaнo-Фрaнкoвcкe
  • Суддя ВАКС Оксана Олійник залишила призупиненим слідство у справі мафіозі Бахматюка про заволодіння 1,2 млрд грн
  • Суд признал законными требования Укрэксимбанка к компании мошенника Бахматюка на 2,5 млрд гривен
  • Заарештовану птахофабрику мафіозі Бахматюка повторно виставили на продаж
  • Мошенник Бахматюк испугался, что его посадят, и принялся за манипуляции данными
  • Венедіктова проігнорувала засідання комітету ВР щодо незаконного закриття справи Бахматюка
  • Бахматюк корумпував Венедіктову? Офіс генпрокурора незаконно закрив справу VAB банку, коли вона перебувала на перегляді в апеляції Антикорупційного суду
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов