.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Зеленський Володимир Олександрович

Юрист Коломойського та митник Януковича — таємниці листування штабістів Зеленского. Сенсаційне розслідування. Відео

zel-komanda1-500x264

За даними розслідуванння Bihus.Info, на вул. Грушевського, 9-А, разом з Володимиром Зеленським має квартири оточення олігарха Ігоря Коломойського, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

В елітному будинку поблизу Верховної Ради на вулиці Грушевського, 9-А, разом з Володимиром Зеленським має квартири оточення олігарха Ігоря Коломойського. Про це йдеться в розслідуванні журналістів програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» (Bihus.Info).

Родина Зеленських володіє там квартирою через кіпрську фірму «Алдоранте Лімітед». Тут же двома квартирами володіє родина бізнес-партнерів Зеленського Шефірів. Ще одні апартаменти належать соратнику Ігоря Коломойського Тімуру Міндічу. Це саме на його авто нині їздить Володимир Зеленський.

Окрім них, у будинку на Грушевського має дві квартири інша близька до Коломойського людина – голова Волинської облради Ігор Палиця. Авто, записане на пов’язану з Палицею фірму, їздить в кортежі Зеленського. Квартиру на Грушевського Палиця орендує у Івана Кравчука.

Сам Ігор Коломойський у розмові з Bihus.Info зізнався, що дізнається новини про виборчу кампанію Зеленського від свого ж адвоката, а паралельно представника Володимира Зеленського, як кандидата в президенти – Андрія Богдана.

Нагадаємо, як з’ясували журналісти Bihus.Info з листування офіційних і неофіційних членів Зе-команди, Андрій Богдан очолює одну з найвпливовіших неформальних груп у штабі Зеленського під назвою «Дядя». За словами співрозмовників, функції Богдана виходять за межі юридичного напрямку — він курує окремий медіа-офіс, з власним бюджетом та повноваженнями.

Окремо штабісти у листуванні виділяють групу «Нижний», яку очолює Сергій Нижний, адвокат та партнер компанії «Хіллмонт Партнерс» , що співпрацювала з «Кварталом» і працює з партію «Слуга народу». Юрист уже потрапляв у розслідування «Наших грошей». Минулого року житло, що орендується для нардепа та соратника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, розбили на дві частини, власником однієї став саме Сергій Нижний. Нижний пояснює: «Він сусід мій, я купив квартиру, а він знімає квартиру поруч на сходовій клітині».

Третю групу штабісти називають «Регионы» з лідером Іллею Павлюком. Головна його функція – координація і фінанси регіональних представників Зе-команди. Наприклад, пошук фізичних осіб підприємців зі стабільним доходом та без боргів для поповнення через них виборчого фонду або ж контроль на місцях. Більшість згадок Павлюка у ЗМІ стосуються періоду його діяльності часів Януковича. У статтях того періоду Павлюка називають «рішалою на митниці», «посередником у митних питаннях» і навіть «королем контрабанди» у західному регіоні. Павлюк був помічником народного депутата Ігоря Калєтніка. В момент активної співпраці з митницею Павлюка Калєтнік офіційно її очолював.

Четверта група впливу у штабі — «Квартал». Її лідери – бізнес-партнери Зеленського по кіноіндустрії брати Сергій та Борис Шефіри. Проаналізувавши листування, можна припустити, що Сергій вирішує фінансові питання.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Зеленський зрадник. «Кварталівська» кінокомпанія у росії за 2020 рік збільшила доходи на 55,8 мільйонів рублів
  • Блазень Зеленський розважав Януковича й Медведєва після ратифікації «Харківських угод» — вони були у в банних халатах. Відео
  • ЗЕпіар. Чинний заступник секретаря РНБО Олексія Данілова допомагав готувати «Харківські угоди»
  • Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?
  • Татаров з офісу Зеленського у розпал Революції Гідності отримав нагороду від Януковича
  • Ілля Павлюк керує депутатами «Слуги народу» за спиною Зеленського? Відео
  • Більшого брехуна, чим ЗЕ в Україні не існує, — Гладчук
  • Антинародний режим кремлівського посіпаки Зеленського з коронавірусного фонду не купив жодного апарату ШВЛ для українців!
  • Нардеп Куницький з фракції Зеленського тисне на Мінінфраструктури в інтересах пов'язаного з РФ бізнесу
  • Зелені гниди заборонять українцям оренду чи продаж нерухомості без рієлторів та створять корупційну схему грабунку власників житла
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов