.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Пімахова Діна

Перший заступник Держміграційної служби Діна Пімахова купила квартиру за 3 млн. Відео

corupcia2-500x372

 

Перший заступник голови Держміграційної служби Діна Пімахова, яка звинувачує агента НАБУ в провокації хабара, у 2012 році купила і оформила на матір квартиру у Києві за 3 мільйони гривень.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відзначається, що Пімахова з 1999 року працює на державних посадах, бізнесу ніколи не мала. У 2016 році заробила лише 132 тисячі гривень, чоловік її не заробив нічого.

Згідно з декларацією Пімахової, вона володіє квартирою на 68 кв. м і користується іще однією на 120 кв. м.

Із Запоріжжя у Київ чиновниця переїхала у 2007 році. У 2008 році купила однокімнатну квартиру на 68 кв.м. за 183 тисяч доларів в кредит до 2029 року.

На той час нерухомості у Пімахової не було, а поручителем по кредиту виступив її тесть Валерій Пімахов.

Жінка прострочила платежі по кредиту, тому у 2014 році банк виграв суд з вимогою витребувати у Пімахової майже мільйон гривень боргу.

При цьому, прострочуючи платежі за однокімнатну квартиру, чиновниця у 2012 році купила квартиру на 120 кв.м в елітному ЖК «Ізумруд», а за декілька тижнів переписала її на свою матір – Світлану Луценко.

У квартирі, записаній на матір, живе сама Пімахова.

 

 

А її мати мешкає у с.Григорівка Запорізької області і працює завідуючою у місцевому дитячому садочку. Батько чиновниці розводить бджіл. Бізнесу вони ніколи не мали.

Проте, окрім квартири в Києві Світлана Луценко володіє і дорогим Porsche Cayenne.

У 2015 році Пімахова потрапила на цьому авто в ДТП. Зазначається, що Porsche Cayenne у декларації держслужбовця немає.

ЦЕ ЦІКАВО

Обговорення

Нажаль, коментарі закрито.

К сожалению, комментарии закрыты.

квартиры от хозяев
Close
Додавайтесь у соц.мережах
Не пропустіть наші свіжі новини
БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов