.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Парубій Андрій

Колаборант #Парубій порушив закон про регламент, підписуючи закон про #Донбас

Parubii-Andrii11-500x273

 

Міжфракційна група «Єврооптимісти» заявила, що спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав закон про особливі умови місцевого самоврядування в окремих регіонах Луганської і Донецької областей з порушеннями.

Про це «Єврооптимісти» написали у Facebook, повідомляє sprotiv.org.

«В п’ятницю Андрій Парубій необґрунтовано завчасно закрив засідання, а також підписав законопроект 7164 одразу після його прийняття, порушивши процедури, що закладені в регламенті та імперативні норми про строки», — йдеться у повідомленні.

За словами групи, згідно з регламентом, спікер ВР підписує поданий на підпис закон не раніше двох і не пізніше п’яти днів з дня його подання. Тому, як заявляють депутати, підписуючи закон у день його прийняття, Парубій обмежив право народних обранців у дводенний строк звернутися до голови ВР з обґрунтованою пропозицією про внесення уточнень до прийнятого закону.

«На нашу думку, такі грубі порушення регламенту нівелюють та підтривають довіру до вищого законодавчого органу і є неприпустимими. Саме тому ми вимагаємо від регламентного комітету принципово поставитися до порушення регламенту та вжити всі необхідні заходи передбачені законодавством», — наголосила група.

Cпікер Верховна Ради Андрій Парубій підписав закон про продовження дії особливих умов місцевого самоврядування в ОРДЛО 6 жовтня 2017 року, тобто у день прийняття закону нардепами.

Народний депутат «Свободи» Юрій Левченко наполягає, що спікер не мав права підписувати цей документ, оскільки не пройшло двох днів на можливе оскарження закону.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Колаборант #Парубій порушив закон про регламент, підписуючи закон про #Донбас
  • #Парубій підписав тоталітарні зміни до е-декларування. Подробиці
  • #Парубій тричі намагався згвалтувати Раду заради спецконфіскації Пашинського
  • Кортеж Андрея Парубия нарушает ПДД в окружении полиции. Видео
  • #Парубий ради тоталитарного закона Пашинского изнасилует Раду?
  • #Парубий поддерживает повышение зарплат депутатам с 6 109 до 17 425 грн и не собирается его отменять
  • Сказочник Парубий заявил, что #Крым оккупантам сдали солдаты-предатели, не выполнив приказ Турчинова — «стрелять»
  • Андрій Парубій: «Хто живий — в ряд вставай!»
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов