.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Пашинський Сергій

Муженко заважає Пашинському з Народного фронту розкрадати майно ЗСУ, – Донік

Pashinskyi-Sergyi13

 

Начальник Генштабу Віктор Муженко заблокував ініціативу депутатів від Народного фронту Сергія Пашинського та Івана Вінника про передачу залишку боєприпасів зі складів у Чуднові у Житомирській області корпорації «Таско», яка займається, зокрема, утилізацією і перепродажем військової продукції. Натомість Головнокомандуючий ЗСУ має намір задіяти цей склад для потреб війська, оскільки, через недавні вибухи, буде реалізовуватись стратегія створення ряду дрібніших баз, замість кількох величезних.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці заявив волонтер та військовий експерт Роман Донік, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Він повідомив, що нардеп Іван Винник сьогодні 2 жовтня 2017 року має намір відвідати базу боєприпасів у Чуднові на Житомирщині та пояснив мету візиту: «Нещодавно, чарівним чином, з подачі комітету ВР, очолюваного Пашинським, з’явилася геніальна думка по розформуванню цього складу і передачі його компанії «Таско». Із залишками боєприпасів, які збиралися списати, ну, типу, щоб не витрачатися на логістику».

Далі експерт коротко розповів про компанію «Таско» та її зв’язок з названими нардепами: «Є у нас така собі компанія «Таско», яка займається переобладнанням і перепродажем боєприпасів. Продають переобладнані боєприпаси як нам, так і за кордон. Керує виходець з УОП (Укроборонпром – ред.), якийсь Павлюков. За компанією стоїть Сергій Пашинський та Іван Вінник. Вони лобіюють її інтереси і прикривають її діяльність».

Але, як пояснює Роман Донік, у «підприємливих» депутатів виникла проблема через те, що це рішення повинно було пройти узгодження в Генштабі.

Далі волонтер пояснив, що чітка позиція начальника Генштабу ламає «схеми» депутатів, тому вони й прагнуть позбутися Віктора Муженка: «Вінник оббиває пороги командування намагаючись «повирішувати» передачу. Але все вперлося в рішення Муженко. Звичайно, для Вінника, Пашинського і Ко кращий спосіб вирішити такі складності (як теперішня, так і наступні) шляхом зміни НГШ. Ці хлопці «підсіли на оборонку» і знімають в неї вершки три роки».

Нагадаємо, у результаті нещодавньої перевірки Держаудит служби у підприємствах Укроборонпрому було виявлено масштабні зловживання, зокрема і у, лобійованій Пашинським і Ко, фірмі: «ДП «Таско-експорт» взагалі витратило понад 533 млн гривень за відсутності фінпланів», – пише «Економічна правда».

Також слід відзначити, що проти начальника Генштабу Віктора Муженко розгорнули кампанію й інші високопосадовці від Народного фронту. Так, наближені до керівника МВС Арсена Авакова депутати і радники Антон Геращенко та Зорян Шкіряк вимагали його відставки після пожеж на складах у Балаклії та Калинівці.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Скандальна фірма з оточення Пашинського таємно отримала 200 мільйонів від Міноборони
  • #Пашинський нацькував Нацполіцію однопартійця Авакова на свою підлеглу Блистів, якій погрожував вбивством
  • На Пашинського відкрили кримінальну справу за погрозу вбивства
  • «Укроборонпром» та Пашинський засудять журналістів за публікацію про корупцію в оборонці
  • «Наживаются на войне»: Пашинского и Винника обвинили в «распиле» оборонки
  • Муженко заважає Пашинському з Народного фронту розкрадати майно ЗСУ, – Донік
  • Генпрокуратуру зобов'язали надати адвокату Хімікуса матеріали справи про стрілянину Пашинського
  • Стрілянина нардепа Пашинського: адвокат розповіла нові подробиці
  • Аваковщина. Справу про стрілянину депутата Пашинського закрили. Потерпілого притягують до адміністративної відповідальності
  • Аваковщина. У СІЗО повісили організатора побиття коханки Пашинського Тетяни Чорновол
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов