.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Медведчук Віктор

Журналіст розповів, як дізнався про зв’язок #Тимошенко з Медведчуком

timmedv

 

Телеведучий Євген Кисельов розповів, як дізнався про зв’язок між очільницею “Батьківщини” Юлією Тимошенко та колишнім першим заступником глави адміністрації президента Віктора Януковича. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За словами Кисельова, він познайомився з Андрієм Портновим, у часи, коли той входив до ВО “Батьківщина” і неформально вважався “головним юристом” у команді Тимошенко.

“Він був людиною, яка вирішувала питання в судах і в прокуратурі, придумувала різні дотепні юридичні схеми”, – зазначає журналіст в інтерв’ю виданню “Гордон”.

Журналіст зазначає, що той час він вже “розумів, що Портнов добре знайомий з Медведчуком, і попросив – чисто з інтересу – влаштувати зустріч”.

“Яке ж було моє здивування, коли я, приїхавши за вказаною адресою в одному з непримітних київських бізнес-центрів на задвірках Великої Васильківської вулиці, недалеко від площі Льва Толстого, виявив офіс, на вході якого висіла значних розмірів табличка, яка повідомляла, що тут знаходиться приймальня народного депутата Андрія Портнова”, – розповідає Кисельов.

“Всередині цього офісу, як у матрьошці, був захований – захищений від можливих неприємностей депутатською недоторканністю Портнова – офіс Медведчука”, – додав журналіст.

Нагадаємо, раніше з’ясувалося, що у 2013 році Тимошенко активно підтримувала сепаратиста і голову забороненої проросійської партії “Родіна” Ігоря Маркова.

Лідер ВО Батьківщина Юлія Тимошенко у 2013 році активно підтримувала сепаратиста і голову забороненої проросійської партії “Родіна” Ігоря Маркова.

Коли у вересні 2013 року Печерський районний суд Києва арештував колишнього народного депутата-регіонала Ігоря Маркова у справі про побиття, яке він вчинив у 2007 році під час сутички з націоналістами, Тимошенко активно виступила на захист відверто проросійського політика. “Батьківщина” також відкрито засудила позбавлення мандата народного депутата Маркова.

Зараз вже багато хто забув про те, що Юлія Володимирівна засуджувала і арешт топового проросійського куратора сепаратистів в Одесі та за її межами. У вересні 2013 вона написала лист Януковичу, назвавши арештованого Маркова не інакше, як «новим лідером південного сходу».

“12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в президенти, а це вже початок кінця самого Януковича”, – йшлося в листі Тимошенко.

Тоді Тимошенко називала сепаратиста Маркова не інакше, як майбутнім президентом. У листопаді того ж року, вже перебуваючи за гратами, Марков зробив реверанс у бік лідера “Батьківщини”. Зокрема, наполягаючи на начебто політичності своєї справи, заявив, що “на наших місцях, на моєму місці, на місці Юлії Тимошенко, сидітимуть зовсім інші люди, і за реальними звинуваченнями, а не за тим, в чому нас звинувачують”.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Хроніки окупації. Кум хуйла подав до суду через журналістські розслідування
  • Кум Медведчуків 22-й у списках преЗЕдентської «Слуги народу» не має законного права обиратися у парламент, — розслідування. Відео
  • #Садовий пропонує #Порошенко за законом воєнного стану обміняти Медведчука на українських військовополонених. Відео
  • #Крим сьогодні є Росією, – #Медведчук похвалився відпочинком на окупованому півострові
  • #Медведчук купил все СМИ, — Институт массовой информации обнародовал шокирующие данные
  • Продався? Син Стуса був у журі конкурсу, який проводив Медведчук. Відео
  • Фільм про Стуса цензурували, видаливши усі згадки про кума президента РФ Путіна Медведчука
  • Кум Путина будет баллотироваться в украинский парламент
  • #Медведчук проти #Лещенко подавав 10 позовів
  • Почему Порошенко до сих пор сотрудничает с Медведчуком? Расследование
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов