.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Константіновський Вячеслав Леонідович

Нардепа-мільйонера Константіновського генпрокуратура підозрює у криміналі

Konstantinovskyi-Vyacheslav2

 

Генеральна прокуратура України підозрює народного депутата позафракційного В’ячеслава Константіновського у грубому порушенні податкового та кримінального законодавства. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зокрема, як стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій осіб, нардеп нещодавно придбав автомобіль Toyota LC200, який коштує 2,4 мільйони гривень. В своїй електронній декларації за 2016 рік народний депутат Константіновський вніс інформацію про утримання ним готівкою 500 тисяч євро, 9,5 млн доларів та 10,4 мільйони гривень.

На разі, Генпрокуратура розслідує в рамках кримінального провадження можливість притягнення народного обранця до відповідальності за статтею 212 Кримінального кодексу України за ухилення від сплати податків і зборів.

13 липня 2017 року народний депутат заявив про складання депутатського мандату.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Нардеп Вячеслав Константіновський, який колись продав Rolls-Royce для бійців АТО, тримає $14,7 млн готівкою. Електронна декларація
  • Нардеп Вячеслав Константиновский смотрит порнографию во время заседания в Верховной Раде. Видео. 18+
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов