.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

У Києві демонтували паркан довкола маєтків екс-регіонала Хомутинніка. Відео


homutinnik1

 

У Києві активісти демонтували частину парканів та воріт навколо приватних маєтків, які перекривали вільний доступ до берега Дніпра, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це розповіли активісти «Автомайдану».

 За даними учасників акції, загородження було демонтовано довкола «маєтків сімейства Хомутинників (нардеп Віталій Хомутиннік, глава депутатської групи «Партія „Відродження“)».

«(Паркани) перекрили вільний доступ до берега Дніпра дітям, які раніше переправлялися з цих місць до літнього табору на Ольжиному острові, який знаходиться навпроти. З наступного тижня дитячий клуб „Іскра“ знову почне організовувати літній табір для дітей на даному острові, що він і робить останні 20 років», — зазначили у «Автомайдані».

Окрім того в Одесі представники організацій «Автомайдан», «Цивільний корпус», «Національний корпус», «Вуличний фронт», ВГО «Сокіл» провели акцію з очищення Чкаловського пляжу від незаконних об’єктів забудови.
Як повідомляє Думская.net, учасники акції проти забудови підпалили будівельні риштування, викинули у басейн ємності з піском і почали демонтаж металевого каркаса.
«Під час демонтажу відбулася невелика бійка з представниками охоронного агентства. Поліція затримала найактивніших учасників бійки. Наразі затримано 8 осіб», — йдеться у повідомленні.

Як зазначають активісти, на початку червня за допомогою важкої техніки будівельники житлового комплексу «Greenwood» почали нищити Одеський ботсад, вирили котлован,»зайву» землю вивезли вантажівками. Дана територія є зсувонебезпечною.

За інформацією місцевих активістів, роботи проводяться під головуванням  «партнера та головного спонсора виборчої кампанії мера Труханова Володимира Галантерника», бізнес-партнери якого пов’язані із забудовою ЖК «Greenwood».

«Практично одночасно розпочалися роботи на пляжі „Лагуна“, який розташований неподалік від ЖК „Greenwood“ і також має відношення до бізнес-партнерів Галантерника. Тут у липні 2015 року Міхеіл Саакашвілі (екс-глава Одеської ОДА) зніс бетонний паркан, що перекривав доступ до пляжу, тепер екскаватором нищать пляж, а паркан починають відновлювати», — зазначають активісти.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов