.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Поліція заблокувала Інститутську. На Банковій сутички, лунають вибухи. Відео

na-Maidan2-500x333

 

На місце проведення акції під адміністрацією президента на підтримку блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу стягнуто сили поліції, серед учасників побільшало людей у камуфляжі та балаклавах, між учасниками та силовиками виникли зіткнення. Про це повідомляє sprotiv.org.

Також на місці акції ОУН поліція встановила загороджувальну сітку — елементи забору. На місці події лунали вибухи, схожі на петарди чи вибухопакети.

Учасники «блокадного віча», які перебувають біля адміністрації президента на вул. Інститутській, планують залишитися там на ніч і облаштувати «редут».

За його словами, біля вул.Банкової буде встановлено редут, яким керуватиме один з командирів батальйону «Донбас» Анатолій Вінгородський.

«Ми хочемо, щоб президент Порошенко підтримав блокаду ОРДЛО і депутати БПП підтримали законопроект про заборону «торгівлі на крові», — заявив нардеп Єгор Соболєв.

Також Соболєв під час виступу на акції повідомив, що на місці акції планують «табір», для якого будуть потрібні «люди, намети, їжа, на ніч будуть потрібні дрова».

Також у коментарі Українській правді депутат з фракції «Самопоміч» Павло Костенко повідомив, що на Майдані Незалежності буде встановлено ще один намет, який буде «мотиваційним пунктом», де всі охочі зможуть записуватися для участі блокади ОРДЛО.

У свою чергу керівник ОУН Микола Коханівський зазначив, що біля проїзду до АП планують встановити «редут» — «блокпост, щоб блокувати Порошенка».

 

Організатори «блокади Донбасу», учасники якої блокують залізницю, ініціювали проведення «громадського обговорення» ситуації на Майдані Незалежності у Києві.

16 грудня 2016 року бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо протягом семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

26 грудня добровольці оголосили про блокаду. Колишній в.о. начштабу батальйону «Айдар» Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.

Одним з організаторів блокади є Анатолій Вінгородський, участь у «блокаді» також беруть народні депутати, зокрема Семен Семенченко та Володимир Парасюк.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов