.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Каськів Владислав

Держсекретарем Мінінфраструктури став юрист казнокрада Каськіва. Подробиці

Kaskiv-Vlad3-500x282

 

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Андрія Галущака державним секретарем Міністерства інфраструктури.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії 16 листопада 2016 року, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Галущак — начальник департаменту інвестиційної політики «Укрзалізниця».

За інформацією аналітиків моніторингової місії «ДоброЧесно», Андрій Галущак працював із Владиславом Каськівим в Державному агентстві із інвестицій та очолював скандальний проект «Повітряний експрес».
Крім цього, був заступником директора не менш скандального національного проекту «LNG-термінал».

Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Дмитра Роменського, який протягом року має право бути призначеним держсекретарем, якщо Галущак не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або відбудеться форс-мажор.

Наразі Роменський є заступником міністра — керівником апарату Мінінфраструктури.

Раніше Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби не змогла обрати державного секретаря Міністерства екології й природних ресурсів і Міністерства аграрної політики.

Раніше Кабінет міністрів оголосив конкурси на держсекретарів 17 міністерств, а також держсекретаря уряду, першого заступника держсекретаря й 4 заступників держсекретарів.

До призначення держсекретарів їхні повноваження виконують заступники міністрів — керівники апаратів, але не довше, ніж до 1 січня 2017 року.

У грудні 2015 року Верховна Рада ввела інститут держсекретарів.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Генпрокурор #Луценко набрехав про затримання Каськіва. Фотофакт
  • Адвокат казнокрада Каськіва не підтвердив його затримання в Панамі. Подробиці
  • Міліція вилучила мільйон з сейфу братів Каськіва. Подробиці
  • Мельничук в SMS-переписке торговался с Каськивым. 2 фото
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов