.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Загорій Гліб

Загорій розповів байку, як купував квартири у бухгалтера Луценка. Подробиці

Zagoryi-Glib2-500x281

 

Народний депутат від БПП Гліб Загорій заявляє, що бухгалтерка Юрія Луценка позичила у нього гроші на купівлю скандальних квартир, а потім не змогла віддати їх та повернула квартири.

Про це він написав на своїй сторінці в facebook, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«А правда дуже проста, не хитромудра: у 2009 році знайома Світлана Риженко звернулася за допомогою про безвідсоткову позику коштів для придбання нерухомості за умови повернення цих коштів або самої нерухомості», — написав він.

Але потім, як пише Загорій, Риженко не змогла погасити борг і запропонувала йому викупити у неї квартири з урахуванням ремонту.

«Кілька років нерухомість, придбана Світланою, була виставлена нею на продаж у кількох ріелтерських компаніях, а оскільки борг не було погашено, Світлана Риженко запропонувала мені як позичальнику отримати цю нерухомість у власність в якості погашення боргу за оціночною вартістю з урахуванням проведеного ремонту, що і було проведено абсолютно офіційно без участі підставних осіб або фірм», — написав він.

Він вважає історію з квартирами вигаданою і замовною.

24 жовтня 2016 року депутат від БПП Сергій Лещенко заявив, що у Луценка є дорога нерухомість в центрі Києва, оформлена на бухгалтерку його дружини Світлану Риженко.

Луценко назвав це «черговою фантазією» Лещенка і запевнив, що його родина не має стосунку до будинку.

Згодом стало відомо, що 17 жовтня народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Гліб Загорій викупив 8 приміщень у Світлани Риженко.

У вівторок на прес-конференції Луценко знову відхрестився від цієї нерухомості.

НАБУ в свою чергу повідомило про початок перевірки цієї інформації.

У середу Лещенко опублікував інформацію про наявність у Риженко квартири в окупованій Ялті. Депутат вважає, що ця квартира також насправді належить Луценкові і записана на 67-річну Риженко як на підставну особу.

Загорій входить до десятки найбагатших депутатів Ради.

За інформацією Української правди, Загорій фігурував у справі про замах на вбивство своєї конкурентки – гендиректора компанії «Фармак» Філі Жебровської в 2009 році.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Генпрокурор Луценко — партнер заказчика убийства? Расследование
  • Депутат від БПП Гліб Загорій викупив 8 квартир у бухгалтерки Луценка. Документ
  • Богатирьова пішла, а корупційні схеми лишились по-новому. Розслідування
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов