.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Черновецький Степан

В Іспанії сина Черновецького заарештували без права внесення застави. Подробиці

Chernovetskyi-Stepan-mafia1-500x337

 

Суд в Барселоні прийняв рішення взяти під варту без права внесення застави 7 з восьми заарештованих за звинуваченнями у відмиванні грошей, серед яких і син екс-мера Леоніда Черновецького Степан. Восьмого фігуранта справи, іспанця, не заарештували.

Про це повідомляє sprotiv.org з посиланням на Diari de Girona.

Нагадаємо, в Іспанії заарештували 11 осіб, підозрюваних у відмиванні грошей. Серед них – син екс-мера Києва Леоніда Черновецького Степан.

В Національній поліції повідомили, що в Україні Степану Черновецькому про підозру не оголошували. По лінії Інтерполу він в розшук від України не оголошувався.

Степан Черновецький у 2008—2009 рр. був депутатом Київради, членом фракції «Блок Леоніда Черновецького», але потім склав повноваження і зайнявся організацією боксерських турнірів. У грудні 2015 року екс-мер Києва Леонід Черновецький повідомив про свій намір передати управління бізнесом Степану Черновецькому, щоб самому зайнятися політикою в Грузії.

ЦЕ ЦІКАВО

  • В Іспанії сина Черновецького заарештували без права внесення застави. Подробиці
  • Степан Черновецкий является организатором преступной группировки по отмыванию денег, — испанцы выдвигают серьезные обвинения
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов