.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Апостол Михайло

Радник Авакова Михайло Апостол непереконливо заперечує отримання $1,142 млн. від регіоналів. Документ

Apostol-Mihailo1

 

Регіонал Петро Гоч не єдиний представник Тернопільщини, прізвище якого фігурує в оприлюднених фрагментах “чорної каси” Партії регіонів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

В оприлюднених фрагментах вказано, що 28 листопада 2012 року Геллер отримав 1 420 000 доларів. У графі призначення зазначено – Апостол (коаліція).

Про якого саме Апостола йдеться невідомо, але ймовірно, що це колишній нардеп від Тернопільщини Михайло Апостол, який зараз працює радником міністра МВС.

Apostol-Mihailo-rigi1-500x247

До речі, сам Михайло Апостол на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook уже відреагував на оприлюднену інформацію.

“Просто самому цікаво, з якою метою недобитки Партії регіонів, корупціонери злодії і аферисти сфабулили моє прізвище до “чорної бухгалтерії”. Я завжди боровся з ними, борюся в даний час і буду боротися, а також жодного разу не подавав нікому приводу сумніватися у моїх діях.

Звичайно, на кону у вас стоять незаконно захоплені млн. га землі державної власності, цукри державної власності, державні сг підприємства та ін. ваші злодіяння. Вам простіше мене знищити, ніж працювати по закону, платити податки і т.д. Я прекрасно усвідомлюю, із вашим фінансовим ресурсом, мені важко з вами боротися і доказувати свою правоту.

А я і не буду витрачати на це час, нерви і здоров’я, мені соромно і смішно, що ви опустилася так низько. Ви мені рота не закриєте і я, скільки буду мати змогу ,стільки буду викривати ваші афери. Для мене важливо, що мені вірять мої рідні, мої друзі і, надіюся, керівництво. Я чесний перед ними і перед Господом, а не ви і ваші диванні, дешеві писаки”, – розовів байку Михайло Апостол.

ЦЕ ЦІКАВО

Обговорення

Нажаль, коментарі закрито.

К сожалению, комментарии закрыты.

квартиры от хозяев
Close
Додавайтесь у соц.мережах
Не пропустіть наші свіжі новини
БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов