.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Гройсман Володимир

Гройсман блокує інтернет? Будемо блокувати Голлівуд!

boycott-hollywood

 

Законопроект Кабміну Гройсмана № 4629 від 10.05.2016 р. зобов’язує власника сайту або хостера протягом доби блокувати доступ до сайту за заявою про порушення авторського права чи сплатити штраф до 17 тис грн.

Нема сумнівів, що цей ганебний законопроект капітана Гройсмана буде активно продавлюватися у парламенті під корупційним тиском мафії голлівудських продюсерів, яка прагне контролювати Інтернет засобами жорсткої цензури.

Лицемірство ідеологів тиранії «копірайту» вражає. Вони викидають шалені кошти на те, щоб всі публічні площі були завішані рекламою їхніх, скажемо правду, не найкращих фільмів та музики, щоб всі популярні мас-медіа обговорювали та нахвалювали їхню халтуру та промивання мізків під виглядом культурного продукту. Пропагуючи власне дуте «лідерство» у країнах третього світу, вони встановлюють неймовірні розцінки за доступ до розпіарених пустишок. Вони не приховують намірів здирати надприбутки та купатися в розкошах, взявши в полон людство і спустошуючи кишені всього світу, одурманеного їхніми оманливими казками.

Голлівудські продюсери та їхні наймані знаменитості порівнюють з «піратами» тих, хто викладає для безкоштовного доступу перехвалені купленими оглядачами продажних таблоїдів, бездарні фільми на інформаційні звалища, де саме місце подібному хламу.

Але, на мою особисту думку, справжніми піратами є спекулянти кіно-шаурмою, які чіпляють на крюк несмаку та беруть на абордаж серця і мізки нещасного маніпульованого ними натовпу. І не меншими піратами є куплені політики, які беруть на абордаж публічний інформаційний простір, запроваджуючи цензуру Інтернету під приводом захисту авторського права.

Гнилий Титанік голлівудської кіно-монополії давно потопили свідомі громадяни США, цей Титанік налетів носом закону про блокування «піратських» сайтів (SOPA) прямо на айсберг бойкоту Голівуду і благополучно затонув. Однак з корупційних корабелень каліфорнійського копірайтерського піратства ударними темпами спускають нові, зменшені та більш маневрені версії цього Титаніка, на яких морські піхотинці цензорів Інтернету вторгаються у країни третього світу. Не вдалося нашкодити вдома – нашкодимо беззахисним українцям, думають вони. Не вийде!

Будь-яка монополія є зловживанням правом, бо монополія свавільно обмежує права інших. Так, автори мають право на винагороду за працю та на створення власного капіталу, основи для подальшого створення шедеврів. Але автори не мають права узалежнювати народи від продуктів своєї творчості та забороняти поширення того, що вже було оприлюднене.

В сучасному світі існує чимало способів зібрати кошти на створення шедевру з тим, щоб у подальшому не забороняти нікому копіювання шедевру: це і краудфандинг, і проектний фандрейзинг, і поетапне фінансування (сподобалася перша серія – профінансуйте другу), і збір благодійних пожертв (сподобався кліп – допоможіть групі фінансово).

Примусово вилучати інформацію з публічного доступу означає інтелектуально обкрадати весь народ! З розвитком інформаційних технологій будь-які спроби узурпувати доступ до інформації приречені на поразку, бо копіювання та зберігання доступної інформації є природним правом людини, яке неможливо переписати ніякими монополістичними законодавчими актами. В світі достатньо свідомих людей, які боротимуться до останнього подиху за те, щоб вся суспільно важлива інформація, включаючи твори культури, була однаково доступна кожній людині без привілеїв та без сплати здирницької данини тиранії правлячої і розкошуючої еліти.

Я оголошую бойкот Голлівуду та решті ідеологів тиранії копірайту. Не буду – і вам не раджу – ходити в їхні кінотеатри,  дивитися і обговорювати їхню попсу.

Аніж здаватися на розграбунок жадібним та нахабним копірайтерам – згадаймо класику та придивимося до сміливих експериментів сучасників.

Час дорожчий за гроші.

Треш голлівудських піратів агресивного копірайту не заслуговує ані копійки нашого заробітку, ані хвилини нашого часу.

Американці зупинили SOPA, українці теж не ликом шиті!

Юрій Шеляженко, редактор газети «Правдошукач»

ЦЕ ЦІКАВО

  • Скотиняка #Гройсман знову підняв ціни на газ для населення
  • В этом году порошенковские мафиози Косюк и Бахматюк украли из бюджета Украины 6,3 млрд гривен на “животноводство”
  • Кабмін Гройсмана мав би піти у відставку після кількох інцидентів з вибухами боєприпасів, – політолог
  • За рік урядування Гройсмана рівень бідності в Україні зріс, — Рахункова палата
  • Владимир Кистион и Сергей Моргунов, — на людей из окружения Гройсмана завели уголовное дело
  • Мільйони, нерухомість і розкішні авто: міністри уряду Гройсмана за рік розбагатіли. Розслідування
  • Слідчі перевіряють диплом бариги Гройсмана
  • За рік доходи батька Гройсмана зросли з 49,9 тис. до 1,5 млн грн
  • #Гройсман предлагал Парасюку 20 млн грн за бюджет
  • #Гройсман буде «відстрілювати» і бити струмом незадоволених українців, — постанова уряду
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов