.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Ситник Артем

Хіба це дорого, сорочка для спецназу за 1696 грн? – Артем Ситник, голова Антикорупційного бюро. Подробиці

Sitnyk-Artem1-500x281

 

17 грудня 2015 року з’явилася інформація про закупівлі амуніції для спецназу Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

Ціни на футболки (1116 грн), сорочки (1696 грн), зимове взуття (5536 грн) неабияк здивували користувачів мережі Інтернет.

 

Sitnyk-Artem-zakupivli1

 

Проте голова Антикорупційного бюро Артем Ситник заявив у коментарі ТСН.ua, що ціни не є завищеними. “Це спецназівське обладнання та форма. Це невелика ціна. Навпаки. Бо спеціальне обладнання для спецназу дуже дорого коштує.

А ми якраз знайшли по мінімуму. Ми могли взяти набагато дорожче, але брали мінімальні ціни, оскільки розуміли, що такі питання будуть виникати”, – розповів журналістам байку Ситник.

Голова НАБУ додав, що записав відеопрезентацію, на якій буде відзвітовано по кожному пункту – шкарпетки, сорочки, термобілізна. “Покажемо, якої фірми ми брали і скільки воно коштує”, – додав Ситник.

Відео буде опубліковано на сайті НАБУ та на офіційній сторінці у Facebook. А тим часом на сайті НАБУ з’явився текстовий звіт про закупівлі.

“Я категорично не згодний з оцінками деяких користувачів соціальних мереж, що уніформу для спецпризначенців можна було б купити дешевше. Національне антикорупційне бюро України – єдине бюро у світі, яке має у своєму штаті спеціальний підрозділ, створений для затримання підозрюваних у вчиненні корупційних правопорушень, для захисту свідків та працівників НАБУ. Щоб виконувати дані функції, спецназівець має бути готовим до будь-яких погодних умов. Тож для нас дуже важливо було закупити якісний одяг і взуття”, – пояснив Ситник.

Sitnyk-Artem-corupt1-500x500

ЦЕ ЦІКАВО

  • Директор НАБУ #Ситник приїзджає додому до #Порошенко по ночам. Відео
  • Теперь голодает? Глава НАБУ Артем Сытник потратил едва ли не весь годовой доход на покупку автомобиля
  • У керівника НАБУ Артема Ситника знайшли 2 незадекларовані квартири. Подробиці
  • Председатель Национального антикоррупционного бюро Артем Сытник оказался балаболом. 2 фото
  • Хіба це дорого, сорочка для спецназу за 1696 грн? – Артем Ситник, голова Антикорупційного бюро. Подробиці
  • Проти голови Національного антикорупційного бюро Ситника, який звозив дружину та коханку закордон, відкрито кримінальне провадження. Документ
  • Главный антикоррупционер Артем Сытник свозил жену и любовницу в Лондон в составе официальной делегации
  • Артем Сытник — лиса в курятнике. Расследование
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов