.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Азаров Микола

Під нову хвилю санкцій США потрапили Азаров, Арбузов та Богатирьова

На фото Порошенко цілує руки Богатирьової

На фото Порошенко цілує руки Богатирьової

 

США у середу, 11 березня 2015 року, розширили список осіб та організацій, на яких поширюються санкції у зв’язку з конфліктом на Сході України, — з огляду на нещодавні порушення перемир’я з боку бойовиків, повідомляє інформагентство Reuters.

До списку увійшли представники сепаратистів, колишні українські урядовці з оточення Віктора Януковича, а також російські діячі, які підтримують бойовиків.

Список, який оприлюднено на сайті міністерства фінансів США, містить прізвища вісьмох сепаратистів та трьох колишніх українських урядовців: екс-прем’єр-міністра України Миколи Азарова, колишнього першого віце-прем’єра Сергія Арбузова, а також екс-міністерки охорони здоров’я Раїси Богатирьової. Присутній у списку і відомий ідеолог «русского мира» Олександр Дугін.

Під обмежувальні заходи потрапили також російська організація «Єврозійський союз молоді» та раніше маловідомий «Російський національний комерційний банк», який, однак, став найбільшим банком у Криму після анексії півострова Москвою.

У Міністерстві фінансів США назвали санкції «частиною зусиль щодо притягнення до відповідальності осіб, які винні у порушенні суверенітету та територіальної цілісності України».

Санкції забороняють ведення бізнесу американським юридичним та фізичним особам з фігурантами списку, а також заморожують їхні активи в США, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Суд заарештував $600 тис. сина Азарова на рахунках у Швейцарії
  • Під нову хвилю санкцій США потрапили Азаров, Арбузов та Богатирьова
  • Азаров начал большую распродажу имущества
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов