.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

вибори

Суд зобов’язав Київський міськвиборчком виправити сфальсифіковану біографію Гладчука. Документ

gladchuk-proti-yacenuka1

Окружний адміністративний суд міста Києва зобов’язав Київську міську виборчу комісію виправити перекручені біографічні дані у постанові про реєстрацію кандидата-самовисуванця у виборчому окрузі № 57, редактора опозиційного інтернет-видання «Спротив» Вадима Гладчука.

Відповідну постанову колегії суддів у складі Є. В. Аблова, О. П. Огурцова, В. П. Шулежко оголосив 6 січня 2015 року головуючий Євгеній Аблов.

Суд зобов’язав Київську міську виборчу комісію внести зміни до постанови № 3016 від 25.12.2014 р. «Про реєстрацію кандидата у депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі на проміжних виборах депутатів Київської міської ради 25 січня 2015 року», виклавши абзац другий пункту 1 цієї постанови в такій редакції: «Гладчук Вадим Федорович, народився 09 лютого 1975 року в місті Києві, громадянин України, освіта вища, редактор, газета «Молодіжні Хроніки», інтернет-видання «Спротив», судимість відсутня, член Політичної партії «Партія Народний Порядок».

Водночас, суд назвав передчасними позовні вимоги про внесення правильних біографічних даних у текст виборчого бюлетеня і відмовив у їх задоволенні. Головуючий суддя роз’яснив, що Гладчук матиме право притягнути до суду міськвиборчком у разі затвердження тексту виборчого бюлетеня з перекрученими біографічними даними.

postanova-sudu06-01-2015-4Як раніше повідомлялося, Київська міська виборча комісія безвідповідально перекрутила біографічні дані при реєстрації кандидатів у депутати Київради на проміжних виборах, що відбудуться 25 січня 2015 року. Замість вищої освіти Гладчуку приписали середню спеціальну і не вказали, що він редактор інтернет-видання. Наплутали і з біографічними даними кандидата Тетяни Монтян. Написали, що вона, нібито, безробітна, хоча насправді пані Монтян є відомим адвокатом.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Айвазовська з Опори розкритикувала Виборчий кодекс
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Партія “Опозиційна платформа — За життя” прагне збільшення впливу РФ, — аналіз виборчої програми . Розслідування
  • ЦВК визнала окуповану росією Абхазію, зареєструваши Вахтанга Убірію? Фото
  • В случае реванша пророссийских сил на выборах в Раду РФ получит возможность менять законы Украины
  • Сергій Рудик зібрав депутатів-мажоритарників на термінову нараду проти узурпації влади за закритими партсписками. Відео
  • Вівці та собака. Байка про гібрідні вибори в Україні
  • Взломанные электронные письма указывают, что Зеленского финансирует Россия, — Newsweek
  • Підтримати #Порошенко не з любови до Порошенка, а з любови до України
  • Чому в Україні відбуваються не вибори, а повзучий державний переворот. Розслідування
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов