.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Альфа-Банк фінансує терористичні групи на сході України

alfa-bank1У Раді зареєстровано проект постанови про створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) з розслідування діяльності в Україні «Альфа- Банку». Нардепи, які подали проект постанови , вважають, що в діях банку є ознаки антиукраїнської діяльності, повідомив один з ініціаторів проекту постанови Михайло Апостол.

«Я не єдиний з депутатів, хто вважає, що, у зв’язку з неприкритою військовою агресією, здійснюваної РФ, діяльність великих російських банків повинна потрапити під пильну увагу . «Альфа-Банк» — великий банк з розгалуженою мережею філій. Російські спецслужби завжди використовували великі фінансові установи як інструмент. Тому викликає особливе занепокоєння той факт, що банк обслуговує державні підприємства стратегічного значення, включаючи ті, що виробляють військову продукцію», — сказав нардеп.

Відзначимо, СБУ встановила, що фінансування терористичних груп на сході України відбувається за допомогою російського банківської установи, представництва якої знаходяться на території України .

Ще однією причиною для створення ТСК учасники ринку називають призначення головою Нацкомфінпослуг Андрія Волкова, який довгий час працював на керівних посадах російського «Альфа-Банку», в тому числі, займав пост голови правління «Альфа-Банк Україна». Активісти Майдану кілька днів пікетують офіс Нацкомфінпослуг з метою недопуску «агента ФСБ» (так зазначено на їх плакатах) на роботу в держрегулятор.

Кабмін протягом тижня не опублікував офіційно нормативний документ про призначення Волкова главою Нацкомфінпослуг, тому ніяких інших підтверджень про це призначення, крім заяви міністра уряду Остапа Семерака, поки немає.

Раніше зазначалося, що призначення Андрія Волкова на посаду голови Нацкомфінпослуг пройшло з кількома порушеннями чинного законодавства, в тому числі, закону «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг», який свідчить, що глава Нацкомфінпослуг, так само як і її члени, не можуть бути власниками фінансових установ. Андрій Волков є офіційним власником, як мінімум, двох фінустанов, підконтрольних Нацкомфінпослуг.

Альфа-банк Україна є філією російського банку Альфа-банк.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов