.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Ляшко Олег

Син Януковича мешкатиме у гея Ляшка. Фото. Документи

lyashko-pederact3-253x300Після того, як у 2002-му році бучанська влада прийняла рішення про переведення лісів у зелені насадження, Бучу почали заселяти відомі українці.

Серед столітніх сосен та ще старіших дубів вже є маєтки шоумена Андрія Данилка, співака Святослава Вакарчука, за деякими свідченнями місцевих тут мешкає його батько, екс-міністр освіти, тенісиста Медвєдєва, народної депутатки Раїси Богатирьової та інших відомих людей.

Нещодавно містом почали ширитися чутки про те, що на бучанську лісову місцину наклав око син президента.

Місцеві кажуть, що давно вже чули, ніби Віктор Вікторович збирається будуватися у Бучі, але думали – то плітки.

Та здогадки місцевих підтвердили й робітники, які заливають двометровий фундамент навколо лісу.

Паркан під лісом для садиби сина Януковича

Паркан під лісом для садиби сина Януковича

На запитання, хто тут буде будуватися, будівельник відповів здивовано: «А ви що не знаєте? Син Януковича».

Ділянка землі для маєтку президентського нащадка, за словами робітників, сягає близько 30 га. Навколо цих гектарів вже майже залитий фундамент, незабаром будівельники почнуть зводити паркан.

Хлопці розмовляють українською, на спілкування йдуть неохоче. Зізнаються, роботи їм вистачить надовго, бо паркан зводитимуть дуже високий. «Паркан буде метрів сім, висотою з триповерховий будинок», – говорить один із будівельників.

Журналісти також поцікавилися, чи вони ж і будинок зводитимуть. «Може й так, а може завтра нас десь в ліс вивезуть і застрелять», – шуткують хлопці.

Наразі відбувається завершальна фаза залиття фундаменту з боку вулиці Рози Люксембург – навпроти Центрального бучанського парку.

mapa-mistsini-yanuk

Спиляні сосни, які заважали прокладанню фундаменту, лежать навпроти, через дорогу, їх потроху вивозять.

sosny-yanuk

Кому ж тут виділяли землю і чи отримував наділ син Януковича.

На сайті МОЗ України вказано, що ділянку в Бучі по вулиці Рози Люксембург отримав лідер радикальної партії Олег Ляшко.

liashko-zemlya1

Земля радикалу Ляшкові чомусь знадобилась не на рідній Чернігівщині, а в лісі поблизу столиці.

До слова, землю в Бучі отримали, окрім самого Ляшка, і члени його родини, і партійці.

lensky-lyashko1

Лише на цій вулиці радикалам та іншим, ймовірно підставним, дісталося більше 15 земельних ділянок Бучанського лісу.

Міський голова Бучі Анатолій Федорук фактично підтвердив, що Олег Ляшко міг отримати наділ у Бучі: «Олег Валерійович? Не знаю… Можливо, Олег Ляшко або інша фізична особа, прізвища, назви і так дальші, звертаючись до міської ради… міська рада розглянула, надала і так дальші… я не готовий сказати Олег Ляшко чи не Олег Ляшко. На сьогоднішній день… міська рада розглядає, але прізвище… я ж не прислухаюся, Олег це Ляшко чи не Олег».

Натомість сам Олег Ляшко про це відмовляється говорити. Усі спроби зв’язатися з головним радикалом і отримати коментар щодо ділянок у Бучанському лісі виявилися невдалими.

На телефонні дзвінки та SMS він не відповідає. Спробували через Facebook, але запитання стосовно землі в Бучі були видалені або модератором, або й самим Ляшком в короткий термін.

liashko-zemlya2

Оформленням частини ділянок займався дехто Олексій Кириченко. Ця схема не нова – в Біличанському лісі, коли треба було ділянки в лісі заводити з сотень людей на одного власника, оформленням документів займалась одна людина – Гурген Степанян.

liashko-zemlya3

Ця людина фігурувала під номером 6 у передвиборчому списку радикалів Ляшка.

Радикали, які пішли на вибори у 2012 році, виявились дуже дружньою й невипадковою командою. По-партійному дисципліновано вони один за одним отримували ділянки в 2008—2009 роках.

В той період, як стверджує місцевий активіст Віктор Бархоленко, Олег Ляшко займався організацією візиту в Бучу Юлії Тимошенко, за що й отримав у подарунок від мера Анатолія Федорука декілька гектарів землі.

«Після мого чергового звернення до президента та до апарату Верховної Ради, яке стосувалося земельного дерибану в Бучі та нищення Бучанського лісу, невдовзі з’являється рішення Бучанської ради за листом апарату ВР, про надання 3,5 га в районі вулиці Тургенєва, вулиця паралельна вулиці Рози Люксембург, для апарату ВР.

Можливо, це і є частина тієї площі. Окрім цього у Федорука існує ще такий принцип – він дуже любить попіаритись і позапрошувати сюди високих гостей. Ющенка, Тимошенко, Януковича…

Люди, які займаються організацією доставки цих персон в місто Буча, звісно, нічого задарма не роблять. І пан Федорук кожному з них презентує земельні ділянки в лісі. Наскільки мені відомо, свого часу за приїзд Ющенка Федорук презентував ділянку Вірі Ульянченко, за приїзд Януковича земельний наділ у Бучі отримав Присяжнюк.

Ділянки були оформлені, як це традиційно робиться в Бучі, на підставних осіб. Відповідно, за організацію приїзду Юлії Тимошенко земельну винагороду від Бучанського голови отримав пан Ляшко», – стверджує Віктор Бархоленко.

Ділянки у Бучі радикали отримували цілими родинами. Зокрема, родина Юрія Сухіна отримала 5 земельних ділянок. Олега Ляшка – 2, але декілька «щасливців» з рідного села Олега Ляшка теж відхопили по ділянці.

liashko-zemlya4

До слова, коли ж бютівець Ляшко, на той час член бюджетного комітету ВРУ, отримував ділянку в Бучі разом зі своїми поплічниками, він дуже тепло відгукувався про міського голову Анатолія Федорука, під керівництвом якого міська рада і Ляшка і родичів так щедро обдарувала ділянками з лісом.

«Буча має подякувати тому, що у неї міським головою є Анатолій Федорук. Це людина надзвичайної енергії, пробивна, активна, ділова і дієва. І от саме він прийшов до мене минулого року, і приходив не один раз, і по п’ять разів на день, коли було потрібно. І разом з ним ми „пробили“ ці 20 мільйонів у державному бюджеті. І саме завдяки його роботі, моїй роботі, і з’явилося розпорядження Кабінету Міністрів про виділення коштів Бучі», – сказав Ляшко.

Сума з бюджету виділялась чимала – 20 мільйонів. І був окреслений вичерпний перелік речей, які мали бути профінансовані.

Пройшло 4 роки. Частина вулиці Вокзальної і досі не освітлена попри те, що кошти держава виділила. Програма з утеплення припинилася – утеплено лише декілька будинків, але не фасади, а торці. Водопровід і каналізацію не відремонтовано. Садочок і досі не відкрили.

Але свої гектари у знак подяки від міських урядників Олег Ляшко та його родичі й майбутні «радикали» таки отримали.

У Передвиборчій програмі кандидата у народні депутати Олега Ляшка йдеться по таке:

«Після розвалу Радянського Союзу Україна мала найкращий стартовий капітал: землю…Ми … посилимо кримінальну відповідальність за хабарництво та зловживання владою…».

На кадастровій карті ділянка землі, віддана Анатолієм Федоруком та депутатами Бучанської міської ради 2006—2010 років Олегу Ляшку та його поплічникам, об’єднана в одну, розміром більше 14 га. Робочі наголошують – тепер це маєток сина президента.

Навколо великої ділянки в лісі є менші по 10 та 15 соток.

У 2009 році 1 сотка землі у Лісовій Бучі коштувала близько 10000 доларів США. Тобто Анатолій Федорук разом з депутатами віддав майна громади (землю і ліс) щонайменше на 14 мільйонів. І це лише беручи до уваги саме цю ділянку.

Про інші звитяги Федорука та «його команди« журналісти ТВі вже робили сенсаційне розслідування.

Тож далі буде?

У прес-службі Віктора Вікторовича Януковича інформацію від будівельників про те, що в Бучі будується син президента спростовують.

„У Віктора Вікторовича немає земельних ділянок ані в Києві, ані в Київській області. Жодних будівельних робіт в цьому регіоні він не веде. Відповідно до декларації, в нього у місті Києві є квартира й більше нічого,“ – говорить Лідія Шевченко, радниця Віктора Вікторовича Януковича.

Але в Приірпінні та Бучі продовжує діяти схема, коли ділянки записують на підставних осіб.

P.S. Після резонансної статті на „Українській правді“ Ляшко написав у соціальній мережі Facebook, де раніше зникали питання про землевідвід лісу, такий пост:

lyashko-pederact3-253x300Українська правда“ ошелешила своїх читачів „сенсацією“: „Син Януковича поїде жити до Ляшка“. Начебто той купив у мене десятки гектарів землі у Бучі, де будує собі палац. Я не проти, щоб Янукович молодший, хай навіть із своїм татком, переїхав до Бучі. Але тільки в обмін на Межигір’я, в якому я відкрию реабілітаційний центр для дітей-інвалідів. Благо, там все вже для цього пристосовано і не треба буде вкладатися у ремонт. А якщо серйозно, то колись справді у Бучі в мене було 10 соток, але я продав їх у 2010 році.»

Таким чином Ляшко підтвердив, що володів ділянкою з лісом.

На подальші питання дописувачів, зокрема про те, кому Ляшко продав ділянку, єдиний депутат-радикал ВРУ відповів так:

«Хто купляв, тому і продав. Ціни на землю зовсім не було, а гроші треба були».

За скільки продав ділянку Ляшко не поточнює, але переконує читачів своєї сторінки у Facebook, що сам купив ділянку, хоча в санітарно-епідеміологічному висновку МОЗ значиться «Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність».

Це офіційний документ, що говорить про безоплатний землевідвід ділянки Ляшкові після рішення міськради.

Тобто рецидівіст та гомосексуаліст Ляшко в соціальній мережі відверто бреше читачам.

Видеозапись допроса депутата БЮТ Олега Ляшко

Олена Жежера, Національне бюро розслідувань України

ЦЕ ЦІКАВО

  • #Ляшко признался, что его брат и сестра воюют на стороне путинских террористов «ЛНР». Видео
  • З #Ляшко зніматимуть недоторканність за декларування недостовірної інформації та незаконне збагачення?
  • Потоки лжи: #Ляшко поймали на обмане фермеров
  • #Ляшко, в футболці за 200 доларів, купив на базарі труси за 40 грн
  • Партия гея Ляшко требует отозвать посла США из Украины из-за участия в «Марше равенства»
  • Мати #Ляшко має кількамільйонну квартиру. Відео
  • НАБУ установило фиктивность сделки по продаже машины #Ляшко за 2,2 млн грн
  • «Касир» Ляшка освоїть 400 млн грн на пожежних вертольотах, – Каплін
  • Ірина Геращенко вступилася за Ігоря Попова: батько за сина не відповідає
  • $2000, — Ганна Герман наразі виконує функції спічрайтера «Радикальної партії». Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов