.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бахматюк Олег

Агрохолдинг Бахматюка продає свої активи у США

bahmatuk-oleg3Агрохолдинг UkrLandFarming продає свої активи з виробництва курятини в США.

Про це повідомив глава холдингу Олег Бахматюк, передає «РБК-Україна».

«Поставили на продаж. За скільки продамо, стільки й буде», — сказав він.

Бахматюк пояснив, що причина продажу активів у США — перенасиченість внутрішнього ринку курятини товарами південноамериканських виробників, переважно, бразильських.

«Ринок досі не відновився», — зазначив Бахматюк.

Раніше повідомлялося, що близько 130 фермерів зі штату Північна Кароліна (США) подали до суду на українську компанію Omtron USA, яка є філією відомого агрохолдингу «Авангард» Олега Бахматюка, за порушення умов контракту. Про це писала редактор The Business journal Амі Домінелла Браун.

Як повідомляв автор, у лютому 2011 року компанія Олега Бахматюка в рамках розширення бізнесу набула в США частину активів збанкрутілої американської компанії з переробки свійської птиці Townsends Inc. за $ 24,9 млн. Обов’язковою умовою покупки було погашення боргів та підвищення продуктивності двох птахофабрик, розташованих у містах Сайлер Сіті і Моксвілл, штаті Північна Кароліна, США. Але цього так і не відбулося, повідомляє американське видання. Через п’ять місяців після укладання угоди український підприємець закрив всі заводи і оголосив про банкрутство компанії.

Простий заводів в Моксвілле, як повідомляв Business Journal у жовтні 2011 року, створив хвилевий ефект, який торкнувся не тільки 479 працівників заводу, але й торкнувся сусіднього округу Рандольф. У цьому окрузі розміщені близько третини з 150 фабрик, які поставляли різну продукцію на заводи Таунсендс.

Заводи простоюють вже більше року, і деякі з фермерів були змушені продати обладнання, щоб залишитися на плаву. Тепер вони вимагають відшкодування матеріального збитку від Omtron USA за порушення умов договору. Цей крок, у свою чергу, змусив компанію Бахматюка розпочати процедуру банкрутства з метою уникнення додаткових витрат.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Мафіозі Олегу Бахматюку загрожує у США кримінальна справа про шахрайство на 1 мільярд доларів
  • НАБУ взялось за семерых подельников яичного мафиози Бахматюка по делу «ВиЭйБи Банка»
  • Справа мафіозі Олега Бахматюка: четверо адвокатів його сестри Наталії Василюк систематично не з'являються на судові засідання
  • Нацбанк oтcудил у кoмпaнии мошенника Бaxмaтюкa нeдвижимocть в Ивaнo-Фрaнкoвcкe
  • Суддя ВАКС Оксана Олійник залишила призупиненим слідство у справі мафіозі Бахматюка про заволодіння 1,2 млрд грн
  • Суд признал законными требования Укрэксимбанка к компании мошенника Бахматюка на 2,5 млрд гривен
  • Заарештовану птахофабрику мафіозі Бахматюка повторно виставили на продаж
  • Мошенник Бахматюк испугался, что его посадят, и принялся за манипуляции данными
  • Венедіктова проігнорувала засідання комітету ВР щодо незаконного закриття справи Бахматюка
  • Бахматюк корумпував Венедіктову? Офіс генпрокурора незаконно закрив справу VAB банку, коли вона перебувала на перегляді в апеляції Антикорупційного суду
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов