.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Тимошенко Юлія

В мережі інтернет з’явилися матеріали зі зламаної пошти доньки Юлії Тимошенко

В мережі інтернет з’явилися матеріали зі зламаної пошти доньки Юлії Тимошенко Євгенії.

Серед понад п’яти тисяч листів, опублікованих на ресурсі http://zhuzhaleaks.com є повідомлення від німецьких лікарів, які лікують Юлію Тимошенко, інформація про рахунки, які треба відшкодовувати. Є також листи від італійського ресторатора Чіро Орсіні з яким Тимошенко має спільний ресторан у Києві, від бой-френда Євгенії Тимошенко — Артура Чечеткіна, а також від спільників Юлії Тимошенко — Сергія Власенка, Григорія Немирі, Андрія Кожем’якіна, Остапа Семерака та інших.

Також чимало інформації стосується міжнародних активностей Євгенії Тимошенко, зокрема контактів із американськими та європейськими адвокатами та лобістами Юлії Тимошенко, посадовими особами ЄС та ряду європейських країн.

За даними американського реєстратора, домен http://zhuzhaleaks.com був зареєстрований 20 грудня 2012 року. Дані про власника домену поки що не відомі.

Інформація, викладена на сайті, ймовірно узята із двох поштових скриньок Євгенії Тимошенко, одна з яких знаходилася на gmail.com, інша — на yahoo.com.

Кілька місяців тому у мережу інтернет було викладене листування екс-віце прем’єра Григорія Немирі, зокрема, щодо стосунків із міжнародними лобістами «Батьківщини».

Аналітики припускають, що причиною появи в інтернеті особистого листування Євгенії Тимошенко може бути конфлікти, які почалися усередині парламентської фракції «Батьківщина».

До речі, у серпні цього року хакери зламали електронну пошту російського опозиціонера Олексія Навального і його аккаунт в Твіттері.

Сам опозиціонер тоді припустив, що до злому можуть бути причетні співробітники Слідчого комітету Росії (СКР).

У вересні в інтернет потрапив величезний архів переписки політтехнолога Семена Уралова, який працював на той час у штабі одіозного одеського кандидата у депутати Ігоря Маркова.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Громадянка незаконно внесла на рахунки партії «Батьківщина» понад 2,2 мільйона гривень, використавши персональні дані 15 осіб. Відео
  • #Гриценко відмовив #Тимошенко: «Сезонний авітаміноз»
  • #Тимошенко домовилася з Аваковим про результати президентських виборів. Відео
  • 8 технических кандидатов в президенты, — #Тимошенко cфальсифицирует #выборы в окружкомах. Документ
  • «Ми ж поки мети не досягнемо – ми не заспокоїмося». У Раді прокрутили запис розмови мафіозі Коломойського з Тимошенко. Аудіо
  • 500 гривен, — #Тимошенко уличили в массовом подкупе избирателей: работают «черные» штабы
  • Зашкварені. Прямой снял мультфильм, в котором высмеивает баллотирование #Тимошенко. Видео
  • #Ющенко заявив, як #Тимошенко перешкоджала йому отримати Томос. Відео
  • У БПП нагадали, як #Тимошенко зірвала отримання ПДЧ для вступу в НАТО і розвалювала армію
  • #Тимошенко таємно зустрічалась з Пінчуком, – розслідування. Відео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов