.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

вибори

Комунізм «джинсує» по країні. 5 фото

kpu-jinsa1Комуністів щороку стає менше, але комунізму щоразу більшає. Комуністична пропаганда уже в минулому. Якщо на минулих виборах на новітні виборчі технології КПУ дивилася як Ленін на буржуазію, скоса, то тепер їх юзають по повній програмі.

На вибори-2012 КПУ йде з гаслом «Вернем страну народу». Про це комуністи говорять з біллбордів, які розвішані по всій Україні. Напис виключно російською. На рекламних щитах мама та дитина, які символізують «безкоштовну освіту».

kpu-jinsa2

На минулих виборах працювали «по старінке»: від дверей до дверей, від площі до площі. Правда, щоб охопити усі площі наймали невеликий чартерний літак персон на 10-ть. Тепер арсенах PR-засобів значно розширили.

Компартія «заповажали» навіть загальноукраїнські телеканали. Виявляється ТВ-менеджери «люблять» не лише Наташу Королевська з її фальшивою «мрією», а й червоних. На прес-конференції Петра Симоненка приїзджає більше телекамер, аніж на заходи за участю міністрів. Таке враження, що власники телеканалів, ті ж олігархи, не чули радіороликів лідера КПУ.

kpu-jinsa3

В FM-діапазоні Петро Симоненко гнобить олігархів та 21 українського мільярдера, які не дають людям щасливо і заможно жити. Очевидно, у червоних глибока амнезія. Адже саме з цими олігархами вони в одній коаліції у Раді і саме комуністи підтримали Віктора Януковича під час президентських виборів. Тому не в останню чергу завдяки червоним Президент огородився від цього народу парканом Межигір’я…

У сучасних комуністів є навіть власний медіахолдинг. Син Петра Симоненка успішно розбудовує телеканал «Гамма» та інтернет сайт «Голос.UA». Розвиваючи телебізнес, комуністи продовжують сумувати за СРСР. Звичайно, у рекламно-пропогандистських цілях… Наприклад, Спірідон Кілінкаров про ностальгію за Союзом зняв поетичний відеоролик.

kpu-jinsa4-500x370

Комуністи вже давно із «Волг» пересліли на престижні авто, на кшталт «Порше». А свої акції Компартія з вулиці переносить в соціальні мережі. Наприклад, у Фейсбук, Твіттер та Вконтакті є ціла група «Вернем страну народу». Там навіть різноманітні конкурси-протести організовують. Одним словом, розширюють електоральну базу…

Компартія вже не «шугається» креативу, вона «йде у маси» на літаках, дорогих авто, стукається до виборців коштовною рекламою, прихованою «джинсою» та PR-акціями у соціальних мережах.

kpu-jinsa5

ЦЕ ЦІКАВО

  • Айвазовська з Опори розкритикувала Виборчий кодекс
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Партія “Опозиційна платформа — За життя” прагне збільшення впливу РФ, — аналіз виборчої програми . Розслідування
  • ЦВК визнала окуповану росією Абхазію, зареєструваши Вахтанга Убірію? Фото
  • В случае реванша пророссийских сил на выборах в Раду РФ получит возможность менять законы Украины
  • Сергій Рудик зібрав депутатів-мажоритарників на термінову нараду проти узурпації влади за закритими партсписками. Відео
  • Вівці та собака. Байка про гібрідні вибори в Україні
  • Взломанные электронные письма указывают, что Зеленского финансирует Россия, — Newsweek
  • Підтримати #Порошенко не з любови до Порошенка, а з любови до України
  • Чому в Україні відбуваються не вибори, а повзучий державний переворот. Розслідування
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов