.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Могильов Анатолій

Могильов виховує перевертнів на зразок НКВД, – політв’язень Ірина Калинець

kalinec-iryna1Колишня політв’язень Ірина Калинець заявляє, що поведінка міліції під час затримання і арештів учасників подій 9 травня – це поведінка «перевертнів у погонах». «Таких перевертнів виховувало колись НКВД. І сьогодні Могильов виховує таких перевертнів», – заявила Ірина Калинець 26 травня 2011 року під час прес-конференції у Львові.

Коментуючи затримання у Самбірському районі депутатів-«свободівців», Ірина Калинець наголосила, що ці правоохоронці мають бути притягнуті до відповідальності.

«НКВДисти приходили, били ногами в двері, вони були в уніформі, але не показували посвідчень…», – сказала вона.

Також Ірина Калинець наголосила: «Львів не запрошував організацій, які спонсоруються Москвою». Вона зауважила, що йдеться про «старих НКВДистів» – представників «Родіни», «Руского єдінства», КПУ.

«Доки ми будемо терпіти брехню Калинюка (голова Львівського антифашистського комітету), який каже, що він ветеран війни? Та ж він молодший за мене! Я себе не називаю. Наймолодшим ветеранам сьогодні має бути не менше 80 років… Доки в нас будуть зневажати тих, хто боровся з німцями», – сказала Калинець і додала, що її родичі постраждали саме від німецьких куль.

Також Ірина Калинець висловила припущення, що міністра МВС Анатолія Могильова попри звернення і рішення Львівської облради не відправлять у відставку.

«Марков і Симоненко нам відверто в очі заявляють, що нас знищити хочуть… У мене є багато знайомих, які знають і бачили, що били людей, що йшли і кричали «хахли – параша, перемога наша», є звернення донецьких депутатів з великою симпатією до Львова, є інформація, що одесити не хотіли їхати до Львова з «Родіною». Чому така пасивна позиція, коли ведеться слідство? Я не знаю фактів, щоб моїх знайомих, які це бачили запрошували давати свідчення. З нас роблять політв’язнів, а ми мовчимо!», – сказала Ірина Калинець.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Могильов виховує перевертнів на зразок НКВД, – політв’язень Ірина Калинець
  • Могильов на тендерах МВС краде мільйони?
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов