.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Партія Народний порядок 27 вересня висуне своїх кандидатів у депутати до Київської обласної ради

pnp227 вересня 2010 року о 11.00 у прес — центрі Інформаційного агенства «Українські Новини» за адресою: вул. Експланадна, 20 відбудеться Конференція Київської обласної організації політичної партії «Партія Народний порядок» з метою висування кандидатів у депутати Київської обласної ради на виборах 31 жовтня 2010 року.

У роботі конференції візьмуть участь голова політичної ради Партії Народний порядок Андрій Древицький, редактор газети «Правдошукач» Юрій Шеляженко, редактор опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org Вадим Гладчук, депутат Дарницької районної у м. Києві ради Юрій Миронов, головний редактор ІА rtkorr.com Дмитро Федоренко та інші претенденти в кандидати у депутати до Київської обласної ради.

Партія Народний порядок – єдина в Україні партія, яка відкрито запрошує до співпраці активних, грамотних громадян і чесних політичних лідерів у всіх регіонах на конкурсній основі. За словами лідера Партії Народний порядок Андрія Древицького, задумки ініціативних людей, підтримані територіальними громадами, не повинні залишатися на папері лише тому, що новий тоталітарний закон про місцеві вибори відчуджує громадянське суспільство від участі в місцевому самоврядуванні. «Ми пропонуємо об’єднати зусилля політиків та громад для захисту і розвитку демократії в Україні. Якщо ви хочете стати депутатом, очолити партійну організацію в рідному районі або місті — звертайтеся ПНП. Контактний телефон: 066 888 4 777» — повідомив голова політради ПНП Андрій Древицький.

На жаль, українське суспільство вже починає звикати, що кандидати у депутати – це корумповані чиновники, олігархи чи продажні політики. ПНП хоче зламати цій стереотип, надавши можливість усім бажаючим громадянам з ліберальними поглядами відстоювати власну думку, працювати для своїх територіальних громад та наводити порядок у своєму місті.

Майже всі українські політичні партії декларують необхідність захисту свободи слова і незалежної журналістики в Україні, але реально нічого не роблять для цього. Партія Народний порядок випереджає їх на крок – дає можливість журналістам cтати депутатами для відстоювання свободи та демократії. Адже журналісти, як правило, грамотні та креативні люди. Вони здатні знаходити оригінальні способи вирішення будь-яких суспільно-політичних питань.

Партія Народний порядок бере на себе зобов’язання перед виборцями: забезпечити гідну оплату праці працівників медицини, освіти, культури і інших сфер, що потребують постійних дотацій і надбавок з місцевих бюджетів; забезпечити соціальний захист пенсіонерам, ветеранам, багатодітним і малозабезпеченим сім’ям; зупинити зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на продукти та ліки; забезпечити необхідні пільги тим, хто їх потребує.

Акредитація журналістів на Конференцію Київської обласної організації політичної партії «Партія Народний порядок» за телефоном: 050-462-94-15.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов