.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Прогнімак Олександр

Скоро на вулицях Києва – «смачний» бігборд від партії «Зелені»!

Незабаром столичні вулиці прикрасить новий оригінальний бігборд партії «Зелені» із зображенням перлини колекції Олександра Прогнімака (голови цієї партії) – шедевру образотворчого мистецтва IX ст. під назвою «Крокодил Вітя жере поганих журналістів».

Про це стало відомо від надійного джерела у політбюро партії.

Ми пішли на значні витрати, щоб з’ясувати, як виглядатиме сенсаційний бігборд. От робочий ескіз:

ziljonie_nyam-nyam

– Кияни побачать епохальний прорив у брендингу нашої партії як атакуючої всіляку нечисть. А наш новий талісман, крокодила Вітю, голова партії знайшов особисто,– стверджує джерело.

За словами джерела, в сім’ї Олександра Прогнімака здавна культивувалася пошана до живопису та до братів наших менших.

Під час Великої Вітчизняної Війни батько партійного лідера звільняв Лувр від німецько-фашистських загарбників верхи на бойовому алігаторі. У нагороду за мужність та кусачість наказом командуючого 235-ї окремої рептильної дивізії героя війни було нагороджено трофейною картиною.

«Декому ця історія може здатися неймовірною, але вона така ж правдива, як і всі статті на наших сайтах «Вся правда», «Правда народа», «Только правда», «Укрвор», «Гамнометам.нет», «Гладчук.нет» тощо!» — стверджують у прес-службі партії.

«Чутки про те, що ця картина є підробкою, копією або взята у якості відступного під час ревізії київського зоопарку – абсолютно безпідставні. Кожного журналіста, який насмілиться розслідувати походження картини і поширювати брудні чутки, партія «Зелені» публічно обіллє лайном та звинуватить у продажності!» — підкреслило поінформоване джерело.

Як нам стало відомо, геніальна картина невідомого художника довгий час покривалася пилюкою на горищі маєтку зеленого олігарха на Жуковому острові.

Однак під час генерального прибирання, вирубки дерев та витирання пилюки політик звернув увагу на батьківський трофей. Спочатку хотів продати, потім зрозумів – картина може справити гіпнотичне враження на електорат.

Джерело переказує слова Прогнімака: «Яка симпатична зільона тварюка! Треба зробити її партійним талісманом!».

«Як ти його назвеш, любий?» — спитала генсека «Зелених» жінка.

«Віктором Федоровичем, звісно! Або просто Вітєю. На честь нашого улюбленого Президента» — відповів, за словами джерела, Прогнімак.

«Ой, а чиї ноги стирчать з його пащі?» — спитала жінка.

«Я хочу, щоб це був Гладчук!» – захлинаючись жовчю, заволав політик,– «Наш бойовий алігатор зжере всіх цих йо**них журналістів, окрім мого заступника Дмитра Корнійчука, бо він у мене їсть з руки і жирно гадить на інших журналістів через свої сайти! Ура!».

Як відомо, брехун і збоченець з есдеківського гарему Дмитро Корнійчук, співвласник сміттєвих сайтів «Вся правда», «Правда народа», «Укрвор», «Гладчук.нет» тощо (відомих в народі як «Треш-медіа-холдинг») є заступником Олександра Прогнімака у політбюро партії «Зелені».

Основною функцією Корнійчука є продукування віртуальних фекалій з метою вихлюпування на голови критиків партії «Зелені». Крім того, шеф посилає його за пивом та цигарками, коли приходять клієнти підмахнути черговий дозвіл на вирубку дерев у Києві.

Пасквілі, які розміщуються на сайтах «Треш-медіа-холдингу» про журналістів Вадима Гладчука, Романа Кострицю, Віктора Шлінчака, Станіслава Речинського, Тетяну Коробову та інших не більш правдиві, ніж ця новина про алігатора – талісман партії «Зелені».

За інформацією з інсайдерських джерел, політична партія «Зелені» була куплена Олександром Прогнімаком за нетрудові доходи від торгівлі творами образотворчого мистецтва сумнівного походження та власним підписом під документами щодо скорочення площі природоохоронних зон столиці.

Після публікації на сайті «Главком» критичної статті про партію «Зелені» редактор цього сайту Віктор Шлінчак почав отримувати електронною поштою погрози від прес-секретаря Прогнімака. Журналіст був змушений подати до суду на знахабнілого депутата Київради.

Прогнімак категорично заперечує твердження екологів про те, що ціною кожного бігборда партії «Зелені» на вулицях Києва є десять зрубаних дерев. Однак репутація нечистоплотного чиновника не додає довіри до його злодійкуватих виправдань та замовлених Корнійчуку істеричних інтернет-воєн під гаслом «Тримай злодія!».

 

Марина Різенко, Народна правда

ЦЕ ЦІКАВО

  • Тарас Чорноиван с «Тарасовой правды» ворует чужие тексты
  • «Вся правда» Прогнимака
  • Прогнимак — о ком не парламент, а тюрьма плачет
  • Жулик Прогнимак шантажировал журналистов Агентства конфликтного PR
  • Статья, ставшая предметом травли Вадима Гладчука
  • Прогнимак: «Я купил пост министра экологии»
  • Александр Прогнимак. Биография «зеленого» мафиози
  • Преступные аферы Прогнимака
  • Прогнимак купил пост министра экологии?
  • Прогнимак. Вовремя позеленевший
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов