.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Бойко Юрій

Голови фракцій #Тимошенко і #Бойко пропустили 90% голосувань у Раді

zrada-Rada1

 

Упродовж березня співголова фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко та лідер ВО «Батьківщини» Юлія Тимошенко пропустили 90% голосувань у Верховній Раді, повідомляє 40ka.info.

Про це пише  «Комітет виборців України».  

Відзначається, що Бойко брав участь у 6% голосувань – натиснув «за», «проти», «утримався» 25 разів, а Тимошенко – у 8% голосувань (тиснула кнопку 32 рази) із 399 можливих.

Серед іншого Тимошенко була відсутня у ВР під час голосування за притягнення до кримінальної відповідальності та арешт Надії Савченко.

Лідер «Батьківщини» зазначала, що перебувала на момент голосувань у закордонному відрядженні, але на веб-сайті ВРУ зазначається, що Тимошенко пропустила пленарне засідання 22 березня «з невідомих причин».

Бойко офіційно перебував на момент голосувань щодо Савченко в парламенті, однак участі в них не брав. Крім того лідер «Опоблоку» не голосував щодо постанови ВР про невизнання легітимності виборів президента РФ в Криму.

«Бойко ігнорував голосування ВР, попри те, що був письмово зареєстрований на всіх 15 засіданнях. Юлія Тимошенко пропустила 9 засідань (6 – через хворобу, 3 – з невідомих причин)», — відзначили у КВУ.

Невисокі показники участі в голосуваннях і в Олега Ляшка – взяв участь у 61% голосувань, хоча був зареєстрований на всіх, крім одного, засіданнях ВР.

Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк проголосував у 77% випадків, Максим Бурбак із «Народного Фронту» – 84%, Артур Герасимов із БПП – 94%.

Загалом у березні було 15 пленарних засідань, на яких було проведено 399 голосувань.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Голови фракцій #Тимошенко і #Бойко пропустили 90% голосувань у Раді
  • Лубныгаз, который штурмуют радикалы Олега Ляшко, контролирует помощник опоблоковца Юрия Бойко
  • На яких літаках літають депутати Льовочкін, Хомутиннік, Тригубенко, Бойко, Загорій та Новінський. Відео
  • Лещенко раскрыл масштабный сговор по перепродаже газа с участием первых лиц страны. Видео
  • Арешт поплічника олігарха-втікача Курченка несе загрозу для ватажка Опоблоку Юрія Бойка
  • Чому екс-регіонал, корупціонер Юрій Бойко уникнув суду і спокійно залишається значущою фігурою в політиці? Розслідування
  • Почему не судят Бойко и Левочкина? У кого-то есть ответ?
  • Подання на арешт Юрія Бойка з Опоблоку готове. Генпрокурор Шокін блокує 3 місяці. Розслідування
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов