.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Аваковщина. Начальник управління поліції Сумщини Микола Сич влаштував стрілянину у поїзді Київ-Одеса

police-new1-500x330

 

Начальник управління захисту економіки ГУ Нацполіціі Сумської області став учасником інциденту з застосуванням зброї у поїзді Київ-Одеса.

Як пише видання Odessa-online з посиланням на власні джерела, поліцейський перебував у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Під час з’ясування стосунків у вагоні він дістав травматичний пістолет і відкрив стрілянину. Конфлікт стався у вагоні перед самим прибуттям поїзда на залізничний вокзал Одеси. Залишити вагон на вокзалі п’яний поліцейський начальник виявився не в змозі і разом з ним поїхав на «відстій», — зазначає видання.

Як повідомили Українській правді у Департаменті захисту економіки Нацполіції України, інцидент за участю працівника поліції у потязі мав місце.

«За інформацією, оприлюдненою у ЗМІ, ухвалено рішення про проведення службової перевірки. За яких обставин і що саме сталося, поліція буде з’ясовувати — наскільки викладена у ЗМІ інформація достовірна і відповідає дійсності. Сказати, що все було саме так, як викладено — наразі ми не можемо. Про завершення перевірки буде повідомлено додатково», — повідомили у департаменті.

Як відомо, посаду начальника управління захисту економіки ГУ Нацполіціі Сумської області посідає Микола Сич.

Сумське видання «Данкор Онлайн» зазначає, що призначення Сича на посаду керівника УЗЕ у листопаді 2016 року викликало низку акцій протесту.  До призначення на посаду у сумському управлінні поліції Сич працював у Запоріжжі, де його призначення громадські активісти також бойкотували.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов