.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Альперін Вадим

Суд зменшив «королю контрабанди» Альперіну заставу з 21 млн до 141 тисячі

Alperin-Vadym3

 

Апеляційний суд Києва знизив одеському бізнесмену Вадиму Альперіну, підозрюваному в дачі 800 тис. доларів хабара співробітникові Національного антикорупційного бюро (НАБУ), заставу з 21 млн гривень до 140 тис. гривень.

Про це журналістам розповів адвокат Гліб Федур, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За його словами, Апеляційний суд скасував рішення Печерського суду і виніс нове — обрати Альперіну запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави 140 тис. гривень.

Рішення було прийнято 18 січня 2018 року.

При цьому, оскільки заставу в розмірі 21 млн гривень за Альперіна було раніше внесено, заставодавцю мають повернути різницю, а саме трохи менш ніж 21 млн гривень.

Нагадаємо, наприкінці листопада НАБУ і Генеральна прокуратура затримали людину, яка пропонувала одному зі співробітників НАБУ хабар у розмірі $800 тис., щоб закрити справу. Пізніше прес-служба Генпрокуратури повідомила, що «відомому в кримінальних колах одеському контрабандисту» пред’явлено підозру. При цьому генпрокурор Юрій Луценко в фейсбуці прямо вказав ім’я Альперіна.

Альперіну склали підозру за ч. 3 ст. 369 КК, але не затримували. Пізніше суд, на який Альперін з’явився, обрав йому запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 21 млн грн. Ці гроші Альперін вніс і вийшов з-під варти.

ЦЕ ЦІКАВО

Обговорення

Нажаль, коментарі закрито.

К сожалению, комментарии закрыты.

квартиры от хозяев
Close
Додавайтесь у соц.мережах
Не пропустіть наші свіжі новини
БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов