.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Порошенко Петро

#Порошенко 4 роки вводить народ в оману з переобранням #ЦВК, — Ярослав Давидович. Відео

Poroshenko-rus1-500x333

 

Вже чотири роки президент бідкається, що він не може сформувати ЦВК, оскільки політичні партії не подали пропозицій і тому подібне. Але шановний Петро Олексійович, ви ж в оману вводите народ.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив голова Центральної виборчої комісії 2004—2007 рр. Ярослав Давидович, повідомляє 40ka.info.

Гість програми, коментуючи подання президента на призначення нових членів Центральної виборчої комісії зазначив, що вже чотири роки в Україні триває багатосерійний мексиканський серіал про ЦВК.

«Але буде сподіватися, що вже найближчим часом буде його закінчення. Хоча є у мене деякі сумніви. Чому? Бо вже чотири роки президент бідкається, що він не може сформувати ЦВК, оскільки політичні партії не подали пропозицій і тому подібне. Але шановний, я би сказав, Петро Олексійович, ви ж в оману вводите народ», – заявив Ярослав Давидович.

Екс-голова ЦВК пояснив, що брехня Президента полягає у тому, що саме він, а не фракції, політичні партії, чи групі, має подавати подання на призначення членів ЦВК.

«Подання має правовий характер. А от рекомендації, то їх може принести йому керівник політичної партії, але це лише пропозиція, не правовий документ. Президент може викинути їх у корзинку, але сам зробить подання. Відтак, президент мав право без політичних партій та без їхніх пропозицій подати та давно сформувати комісію», – зауважив Ярослав Давидович.

Екс-голова ЦВК також наголосив, що перш ніж подавати подання до Верховної Ради, президент мав би перевірити того, чи іншого кандидата до ЦВК.

«От вже тоді, коли люди перевірять, правовий документ має поступати у Верховну Раду. А тепер уявімо собі ситуацію, що зі всіх 14 людей 10 не проходить перевірку. І отримаємо що? Будемо починати пісню з початку», – додав Ярослав Давидович.

 

ЦЕ ЦІКАВО

  • План Зеленского по Донбассу на руку путину: «Россия уже не агрессор», — #Порошенко
  • Самозванка Супрун хочет сажать в тюрьму за продажу лекарств без рецепта
  • «П. дав добро», — Радіо Свобода розповіло про причетність порошенківця Кононенка до корупції на мільярди в енергетиці. Відео
  • В Чернігові #Порошенко пройшов крізь натовп бойовиків «НаціАнального корпусу», всупереч заборони Держохорони. Відео
  • #Порошенко остается?! ЦИК печатает в два раза больше избирательных бюллетеней, чем нужно
  • Виборці Садового будуть голосувати за Порошенка?! На Банкову аргентинський кокс із російського посольства підвезли?
  • Фірма порошенківця Гладковського отримала ще півмільярда по таємним угодам. Відео
  • Реформа #Порошенко. 100 грн за пачку, — в Украине рекордно подорожают сигареты
  • «Через задний проход», — соцсети критикуют за трусость #Порошенко, который из-за плакатов о Гандзюк сдал документы в ЦИК с чёрного хода
  • Коломойский уверяет, что для России Порошенко – лучший вариант. Видео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов