.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Южаніна Ніна Петрівна

#Южаніна з #БПП: Автомобілі на «єврономерах» — це погано

podatki-kolobok1

 

Голова податкового комітету Ради Ніна Южаніна (БПП) вважає, що автомобілі на єврономерах порушують митні правила і безпеку.

Про це вона заявила в інтерв’ю «Новое Время. Бізнес», повідомляє 40ka.info.

«Автомобілів на єврономерах в країні дуже багато. Це не добре. Ці автомобілі порушили не тільки митні правила, а й порушують безпеку на дорогах. Досить часто такі автомобілі порушують правила дорожнього руху. І роблять це помітно з такою особливою пристрастю», — сказала Южаніна.

«Більш того, велика частина таких автомобілістів навіть не мають страхування цивільної відповідальності. Тобто взагалі не несуть ніякої відповідальності на дорозі. Проблеми з цим нікуди не зникли, а навпаки проблема загострилася, адже таких автомобілів стало значно більше останнім часом», — заявила вона.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Соратниця Порошенка розповіла, як фотографувалась з посіпакою Януковича
  • Повышения тарифов #Порошенко оказалось недостаточно. В 2017 году налоговые инспекторы впервые придут к вам домой. Законопроект
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов