.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

Били прикладами по голові, — #поліція влаштувала облаву у київському хабі, відвідувачів забрали у військкомат. Відео

police-new1-500x330

У Києві поліція влаштувала облаву у закладі «Jugendhub», де в ніч на 28 жовтня 2017 року проходив музичний захід, та затримала відвідувачів хабу, доправивши їх до відділку поліції та військкомату.

Про це йдеться у розповідях організаторів заходу та очевидців, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Інцидент стався близько 2 ночі, до закладу увірвалися передставники Нацполіції та нібито шукали наркодилерів, тих, хто намагався робити фотографії з місця події, били.
У Jugenhub’і заявили, що багатьох затриманих під час облави відвезли у відділення поліції, де вони перебувають і досі, або до військкомату на ДВРЗ.
«До відвідувачів застосовувалася надмірна фізична сила, є плями крові на підлозі. Вкрадено особисті речі, бар, техніка, одяг — все з клубу виносили мішками», — заявили у «Jugenhub».
Також представники закладу закликали зв’язатися з ними усіх, у кого є фото чи відеоматеріали з подіями під час інциденту, та терміново звернутися до «швидкої» для огляду, якщо внаслідок облави є побої.
Також у мережі повідомляють, що після облави поліцейські зібрали близько 30 осіб з числа відвідувачів вечірки, у яких під час обшуку нічого не знайшли, та відвезли до військкомату на вул. Зрошувальній, 17а, де тримають з 3 години ночі.
«Студентів та хлопців з донецькою пропискою начебто відпустили, у інших вимагають пройти медогляд та забрати повістку. На виході з військкомату стоять солдати», — йдеться у повідомленні.
За повідомленням у мережі, затриманих потроху відпускають з поліції.
Як повідомив представник юридичної компанії «Міллер» Масі Найєм, зі слів власників закладу ті, хто проводив обшуки та затримання, «не пред’явили жодного документу».
«Людей били прикладами по голові. Чомусь більшість з вечірки опинились у військкоматі. Це не передбачено жодним нормативним актом», — зазначив він.
Також він повідомив, що до хабу увірвалися люди у формі і бійці в масках зі зброєю, документи не пред’явили, окрім того бійці увірвалися у сусідні приміщення, які розміщені у цій будівлі.
«Поклали усіх людей на підлогу, почався обшук. Якщо хтось рухався, поліція вдавалася до сили — відвідувачів били берцями у живіт, по спині, погрожували зброєю, деяким дісталося прикладами автоматів по обличчю», — йдеться у повідомленні.
Затриманих у клубі — близько 50 осіб — везли до військкомату, деяких — на Герцена, 9.
Також силовики забрали усі мобільні телефони, почали виносити мішками одяг, оглядали усі сумки і витягали звідти техніку — забрали 2 ноутбуки, 1 планшет і фотоапарат.
Найєм повідомив, що адвокат юркомпанії збирає інформацію і готує документи, щоб подати відповідні заяви на відкриття кримінальної справи на правоохоронців.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов