.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Новини

НАБУ перевіряє причетність нардепа від БПП Валерія Іщенка і радника Ложкіна до розкрадань на залізниці

corupt-golovi1-480x500

Детективи НАБУ підозрюють нардепа від БПП і колишнього позаштатного радника глави адміністрації президента в причетності до розкрадання державних коштів «Укрзалізниці» через тендери.

Про це йдеться в рішенні Солом’янського райсуду Києва, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«НАБУ в ході досудового розслідування встановлено причетність інших осіб до скоєння вказаних злочинів. Зокрема, встановлено, що допомогу та сприяння особі №3 в організації скоєння кримінальних злочинів надавав бізнес-партнер особи №3 – народний депутат особа №9 і колишній позаштатний радник глави Адміністрації президента особа №10», — наголошується в повідомленні.

«Так, особа №9, будучи бізнес-партнером особи №3, профінансувала злочин у 2015 році та на вищому рівні вступила в злочинну змову з особою №10, яка здійснювала нагляд за діяльністю УЗ і за результатами змови надала вказівки особі №6, директору ДП „Укрзалізничпостач“ на той час, забезпечити перемогу ТОВ „Інкомм“ у конкурсних торгах», — йдеться в клопотанні детектива Бюро.

Згідно з версією слідства, вказаний нардеп контролював групу підприємств, серед яких ТОВ «Солар-Скай». Це підприємство за викритою схемою перерахувало понад 27 млн ​​грн як безвідсоткову фінансову допомогу невідомій особі, якій підконтрольне ТОВ «Інкомм».

Зазначені кошти були використані «Інкоммом» для здійснення передоплати ПАТ «Дружківський завод металевих виробів» за метизну продукцію, яка в подальшому за завищеними цінами була поставлена ​​ДП «Укрзалізничпостач».

«Також нардеп вступив у злочинну змову з фінансовим директором контрольованої групи підприємств особою №11, яка з метою підготовки скоєння злочинів, координації злочинних дій і вирішення поточних злочинних питань постійно контактувала з особою №4, фінансовим директором контрольованої особою №3 групи підприємств, і погоджувала з ним фінансові питання скоєння злочинів, предмет заволодіння, розподіл коштів, отриманих злочинним шляхом, а також зі злочинною метою використовував власні знайомства в «Укрзалізниці», — стверджують в НАБУ.

У клопотанні детектив НАБУ просив суд надати доступ до інформації про з’єднання абонентських номерів, що належать зазначеному нардепу, директору ТОВ «Солар-Скай» і ще одному фігуранту виробництва.

Суд задовольнив клопотання НАБУ і надав їм доступ до речей і документів.

За інформацією джерел видання «Слова і Дела» в правоохоронних органах, мова, швидше за все, йде про нардепа від БПП Валерія Іщенка та колишнього позаштатного раднико глави АП, ресторатора Михайла Бейліна.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Верховний суд остаточно затвердив вбивці журналіста Гонгадзе довічне ув'язнення
  • Зеленського за ґрати, — на Банковій протестують через ув'язнення Стерненка. Відео
  • Как герой россии Моторола расстреливал дома в Донецке из гранатомета. Запрещенное Роскомнадзором видео
  • Чекісти у 1921 році вбили Маестро Різдва Миколу Леонтовича, щоб світ не почув українські колядки
  • Аваковщина. Студентки з університету внутрішніх справ танцюють «блатняк» рашистської групи «Воровайки» — «Наколочки». Фото. Відео
  • Зелені гниди хочуть запровадити обов'язковий техогляд в Україні для всіх видів транспорту
  • Посольство США закликає режим Зеленського до швидкого розслідування спалення машини журналістів з Радіо Свобода
  • Соинвестора Sky Mall Хиллара Тедера обвинили в коррупции. Расследование
  • Светлана Хакала. Как мошенничают с покупкой недвижимости в Албании. Расследование. Видео
  • Слуги народу роблять «тендерну палату». Продавців та орендодавців нерухомості хочуть змусити “башляти” мутним брокерам екс-регіонала Яценка
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов