.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Лавринович Олександр

#Лещенко розповів, фігурантом якої кримінальної справи є екс-міністр юстиції #Лавринович. Відео

Lavrinovych-Oleksandr5

 

Олександр Лавринович є фігурантом кримінального провадження щодо виплати одного мільйона доларів для американською юридичної компанії «Скаден», яку Януковичу допоміг залучити Манафорт.

Таку думку висловив народний депутат України Сергій Лещенко на телеканалі ZIK, коментуючи скандал із отриманням Полом Манафортом грошей від Партії регіонів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«За справою по «амбарній книзі» є підготовлена підозра, яка вручена одному із фігурантів – чинному голові ЦВК Михайлу Охендовському. Його повноваження вже перевищені на 3 роки, і він на цій посаді перебуває тільки тому, що він як людина, яка є під слідством, є найбільш слухняним і виконує всі вказівки», – зауважив Лещенко.

Натомість Олександр Лавринович, продовжує нардеп, є фігурантом кримінального провадження щодо виплати одного мільйона доларів для американською юридичної компанії «Скаден», яка була залучена Януковичем для адвокатування та переслідування Тимошенко.

«У «чорній бухгалтерії» Партії регіонів згадується Манафорт як людина, яка працювала на Януковича, і компанію «Скаден» допомагав залучати саме він. Цей зв’язок показує системність дій влади Януковича, яка використовувала «брудні» гроші для підкупу депутатів, суддів, прокурорів, членів комісії та лобістів на Заході», – пояснює Сергій Лещенко.

Натомість екс-міністр Лавринович відповів, що не мав ніякого відношення до американської юридичної фірми, так само, як і Пол Манафорт.

«Із компанією «Скаден» контракт був підписаний Міністерством юстиції України, і,відповідно до закону, його підписував керівник апарату Міністерства, а не я. Щодо Манафорта, то він взагалі ніякого відношення до цього контракту немає», – відреагував на звинувачення Олександр Лавринович.

 

ЦЕ ЦІКАВО

  • Януковичу й Лавриновичу оголошено підозру у захопленні влади щодо «конституційного перевороту» 2010 року
  • #Лещенко розповів, фігурантом якої кримінальної справи є екс-міністр юстиції #Лавринович. Відео
  • Екс-міністру юстиції України Олександру Лавриновичу повідомлено про підозру
  • Екс-міністру часів Януковича Лавриновичу повернули паспорт для виїзду за кордон. Подробиці
  • Политическое животное
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов