.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Аваков Арсен

Казнокрад #Аваков витратив на суд з нардепом #Лещенко державні гроші

avakov-poroshenko-kaznokrad1

 

Народний депутат БПП Сергій Лещенко повідомив, що оскаржуватиме рішення суду, який став на бік глави МВС Арсена Авакова.

Про це він сказав, коментуючи заяву міністра про те, що Подільський райсуд Києва зобов’язав Лещенка спростувати інформацію про стеження за ним, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

 За словами нардепа, він не був поінформований повісткою про засідання суду, на якому було ухвалене відповідне рішення.

«Вказане рішення суду є не тільки незаконним, але й абсурдним. Аргументи судді нам невідомі та будуть вивчені після отримання повного тексту судового рішення. Показово інше — справа слухалася більше року за попереднього складу суду і, щойно було змінено суддю, як майже миттєво було винесене потрібне Авакову рішення», — написав він на Facebook.

Також, за словами Лещенка, крім Авакова на нього подало позов Міністерство внутрішніх справ України, сплативши при цьому 1 тисячу гривень державних коштів.

«Тобто Аваков за рахунок платників податків займається зведенням особистих рахунків. Поданий проти мене позов — єдиний за три роки, поданий від імені МВС у подібній категорії справ, що вказує на упередженість міністра», — підкреслив політик.

Окрім того, він зазначив, що Аваков у якості доказу надав до суду висновок спеціаліста в експертизі, проведеній Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України, який підпорядковується самому міністру.

«Інформація, яку оскаржував Аваков, була поширена на території Німеччини (саме це і підтверджено висновком ДНДЕКЦ МВС України), а дія Цивільного кодексу України на цю державу не поширюється. Хоча суд та Аваков так не вважають», — повідомив депутат.

Лещенко додав, що один з відповідачів – німецька телерадіокомпанія «Дойче Велле», не є юридичною особою, зареєстрованою в Україні.

«Всі співробітники оформлені у німецькій юридичній особі, а на території України ними не було створено представництв або дочірніх компаній. В такий спосіб позов Авакова проти німецької юридичної особи до Подільського суду Києва є абсурдним, а визнання суддею їх належним відповідачем – проявом заангажованості», — написав народний депутат.

«Рішення на користь Авакова не здивувало мене, а лише утвердило в думці про використання судової гілки влади чинною правлячою верхівкою для досягнення своїх особистих політичних та корупційних цілей. Хотілося би, щоб так само колись суд України виніс рішення і по справі рюкзаків Авакова. З огляду на викладене вище, я маю намір оскаржувати винесене на користь Авакова рішення», — додав він.

ЦЕ ЦІКАВО

  • Пов’язані з оточенням Авакова фірми отримали спецдозволи на видобуток золота, – розслідування радіо «Свобода». Відео
  • Аваков каже, що Україна отримає контроль над кордоном за 2 дні (!) до виборів на окупованому Донбасі. Відео
  • Аваковщина. На кордоні зупинили авто з екс-дружиною глави Нацполіції Князєва з незадекларованими півмільйонами євро
  • Гладчук закликає Авакова не зловживати владою та не залякувати тих, хто критикує Зеленского
  • Аваковщина. Поліція відкрила кримінальне провадження за викривальну інформацію про кандидата від «Слуга народу» Дубінського, який казав, що «Слава Україні!» — нацистське ґасло
  • Посли країн G7 написали фюреру Авакову про загрозу «екстремістських рухів», які він кришує
  • #Тимошенко домовилася з Аваковим про результати президентських виборів. Відео
  • #Аваков хочет чтобы водители пересдавали на права каждые 15 лет. Подорожает и само удостоверение с 245 до 912 грн
  • Аваковщина. Водительские права больше не будут удостоверять личность, — законопроект от МВД
  • Подельника Авакова и экс-министра Виктора Коржа СБУ разоблачила на взятке
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов