.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
// ви читаєте...

Порошенко Петро

Проти #Порошенко слід порушити кримінальну справу – екс-суддя КСУ Віктор Шишкін

Poroshenko-garant-corupt-500x393

 

 

Проти президента Порошенка слід порушити кримінальну справу, оскільки він є «бандитом із розграбування України і одночасно – колаборантом». Про це заявив суддя Конституційного Суду України (2005—2015 рр.), народний депутат I, II і III скликань Віктор Шишкін в ефірі програми «Інша Україна».

За словами екс-судді, ситуація, яка нині склалася в країні, є справжньою трагедією, повідомляє Український інформаційний портал.

«Я не знаю, хто винен, на якому етапі винен. Напевно, відверто треба сказати, що багато хто з нас винен, включаючи тих, хто вибирав. Коли вибирали Порошенка, хіба не знали, що він двічі був міністром в уряді Януковича? Коли Янукович був прем’єром, він був у нього в уряді. Потім, коли Янукович був президентом, він був міністром в уряді Азарова. Що про це не знали? Чи не знали про інші його «досягнення»?» – підкреслив Шишкін.

Крім того, він прокоментував ситуацію, що сталася під час візиту Петра Порошенка на Одещину. Тоді один з місцевих мешканців, Сергій Гнездилов, хотів зустрітися з очільником держави, щоб поставити йому кілька запитань від молоді, яка мешкає у регіоні, однак силовики його заблокували і не пропустили юнака до очільника держави.

За словами колишнього судді КСУ, президент міг і не знати про цю ситуацію, проте це не знімає із нього відповідальності.

«Уся трагедія у тому, що він створив таку атмосферу, коли «подонки» навколо нього можуть домінувати», – заявив екс-нардеп.

Також він нагадав військову операцію 1983 року, коли американські війська висадилися у Гренаді. Президенту США поставили питання: якщо війська висадилися із його згоди, йому мають оголосити імпічмент, оскільки він порушив Конституцію США; якщо ні – то все одно він не може бути президентом, адже він мав би знати про кожен крок своїх підлеглих.

«Усе це стосується і Порошенка, який нині створив таку ситуацію… Я недавно сказав відверто: Янукович був чесним бандитом. Порошенко такий же бандит, але нечесний. Він розказує усім красиві казки, але насправді він такий же бандит із розграбування України і одночасно колаборант. Проти нього слід відкривати кримінальну справу. Достатньо Мінських угод, щоб оголосити його колаборантом», – наголосив колишній депутат.

ЦЕ ЦІКАВО

  • План Зеленского по Донбассу на руку путину: «Россия уже не агрессор», — #Порошенко
  • Самозванка Супрун хочет сажать в тюрьму за продажу лекарств без рецепта
  • «П. дав добро», — Радіо Свобода розповіло про причетність порошенківця Кононенка до корупції на мільярди в енергетиці. Відео
  • В Чернігові #Порошенко пройшов крізь натовп бойовиків «НаціАнального корпусу», всупереч заборони Держохорони. Відео
  • #Порошенко остается?! ЦИК печатает в два раза больше избирательных бюллетеней, чем нужно
  • Виборці Садового будуть голосувати за Порошенка?! На Банкову аргентинський кокс із російського посольства підвезли?
  • Фірма порошенківця Гладковського отримала ще півмільярда по таємним угодам. Відео
  • Реформа #Порошенко. 100 грн за пачку, — в Украине рекордно подорожают сигареты
  • «Через задний проход», — соцсети критикуют за трусость #Порошенко, который из-за плакатов о Гандзюк сдал документы в ЦИК с чёрного хода
  • Коломойский уверяет, что для России Порошенко – лучший вариант. Видео
  • Обговорення

    Нажаль, коментарі закрито.

    К сожалению, комментарии закрыты.

    квартиры от хозяев
    Close
    Додавайтесь у соц.мережах
    Не пропустіть наші свіжі новини
    БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов